Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Væg

Kategori
Sorter efter
Brands
Tilbud

En ny væg eller bare opfriskning af den gamle

 

Sådan lan du friske din eksisterende væg op

Hvis du har en væg, der trænger til en forandring, er der flere forskellige muligheder du kan overveje. Fliser er ikke kun praktiske, men de kan også se flotte ud. Akustikpaneler eller kork kan også bruges til at friske en væg op. Disse materialer er især nyttige, hvis du har et rum, der er støjende, da de vil hjælpe med at reducere støjen i rummet.

Hvis du vælger fliser til din væg, skal du overveje hvilken type fliser, du vil bruge. Du kan vælge mellem almindelige fliser eller mosaikfliser. Mosaikfliser er små fliser, der er sammensat til et mønster. De kan give din væg et unikt udseende. Du skal også overveje, hvilken farve fliserne skal være. Hvis du ønsker at holde det enkelt, kan du vælge hvide fliser. Hvis du ønsker at tilføje nogle farver, kan du prøve grønne eller måske mønstrede fliser.

En helt ny væg

Har du brug for at bygge en helt ny væg, så bør du overveje en New Yorker væg. En New Yorker væg er en væg bygget op af mindre glas ruder, der monteres i sorte aluprofiler. Her på siden kan du bygge din helt egen væg i de mål du har brug for. Væggen findes både med og uden dør. En af fordelene ved en newyorker væg er, at den ikke lukker lyset ude fra de tilstødende rum. Du kan på den måde, stadig have et lyst rum selvom det nye rum ikke har vinduer.

 

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord