+ 45 96 31 28 28

Kundeservice

HVEM ER VI

Vi er en 100% dansk ejet webshop med et erfarent salgs- & serviceteam bag. På baggrund af vores mangeårige erfaring med byggematerialer ved vi, hvad der sker indenfor byggeriet og indretning. Vi er kendt for at holde høj faglig kompetence samt højt tempo. Vi prioriterer kunderne højt og bestræber os på, at vejen til hurtige beslutninger er kort og effektiv.

Vi er hele tiden på udkig efter nye og spændende produkter, hvor genbrugs- & bæredygtige materialer vil have vores fokus.

Vores udvalg spænder vidt, lige fra de lidt mere ”rå” byggematerialer til brugskunst, møbler og velvære. Så du kan finde  både fliser, gulv og lofter samtidig med, at du også kan forkæle dig selv med sæber og duftlys på en og samme webshop.

Tidligere
Næste

HER HOLDER VI TIL

Vores hovedkontor ligger på Aalborg havn, hvor vi også har vores lager. Mange af vores varer modtages her, hvor de bliver pakket og sendt videre ud til vores kunder. Produkter, som bliver specialfremstillet efter vores kunders ønsker, bliver sendt direkte fra producenten og ud til kunden.

På nuværende tidspunkt er det kun kontor og lager, der findes på adressen. Det er vores ønske i fremtiden at udvide med et showroom, hvor vi kan byde vores kunde velkommen til et kig på vores mange fine varer.

Dele af produktionen foregår også lokalt hos os. Bl.a. produktionen af vores woodpanels. Klik her for at se hvordan produktionen foregår.

HVAD KAN VI

Netop på baggrund af vores erfaring med byggematerialer, så ved vi også, hvad der sker omkring tidens tendenser og ind-retning.  Derfor så vi en mulighed for at præsentere vores kunder for både solide byggematerialer til renovering og opfriskning af hjemmet sammen med inspirerende interiør. På den måde behøver vores kunder kun at besøge én hjemmeside for at finde inspiration og produkter til hjemmet – både ude og inde.

Vi støtter op omkring de 17 verdensmål på bedst mulig vis og bestræber os på at finde og samarbejde med leverandører, der leverer produkter, der er produceret af genbrugs- & bæredygtige materialer.

Tidligere
Næste
Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord