Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Byggematerialer

Med få byggematerialer kan du give dit hus et løft både ude og inde. Her på siden finder ud et bredt udvalg af forskellige byggematerialer, som du kan bruge til små renovationer af hjemmet.

Kategori
Sorter efter
Brands
Tilbud

Materialer til din facade

Trænger din facade til opfriskning eller kunne du bare godt tænke dig at din bolig fik et nyt udseenden? Det kan du nemt gøre ved hjælp af et facadesystem fra Komproment. Komproment facadesystermer består af skifferplader og alt hvad du skal bruge for at kunne montere dem på din facade. En anden mulighed er at gøre brug af vores udvalg af fibercement facadeplader. Pladernes moderne og enkle udseenden vil give din facade det flot og stilfuldt udtryk.

 

Skal væggen friskes op eller skal du måske dele et rum op?

Uanset om du har en væg, som trænger til opfriskning eller du måske skal i gang med at bygge en væg, så har vi byggematerialerne til det. Hos os finder du f.eks. et bredt udvalg af fliser. Disse kan hjælpe dig på vej til at give væggen i køkkenet eller på badeværelset et helt nyt udtryk. Du kan også hjælpe rumklangen på vej, ved at montere vores woodpanel eller træbeton. Disse produkter hjælper på akustikken i rummet og giver derved et bedre indeklima. Har du derimod brug for at bygge en helt ny væg op. Så kunne en New Yorker væg måske være en ide. Hos os har du mulighed for at designe din egen New Yorker væg, efter de mål, som du har bruge for.

 

Inspiration til det nye gulv

Hvis du går og overvejer at lægge nyt gulv, har vi et bredt udvalg af forskellige gulvtyper. Er du til det meget praktiske gulv, kan du med fordel lægge fliser. Som en del af vores udvalg finder du bl.a de store flotte ”træ look” fliser. Her får du det flotte udseende som et trægulv har, men alt det praktiske som fliser tilbyder. Er du mere til rigtigt træ kan du også finde det her på siden. Vi tilbyder nemlig massivt trægulv fra Frøslev i ubehandlet, hvidolieret og mørkolieret fyr træ. En tredje mulighed er SPC vinylgulv. SPC er en forkortelse for stenplastkomposit. Dette samt den unikke blanding af marmorstøv, polymer og stabilisator gør, at gulvet er utrolig slidstærkt. Derfor kan du med fordel lægge det på et sted, hvor der er meget trafik. SPC vinylgulvet kan også nemt klare temperaturforskelle. Derfor er det også meget velegnet at lægge steder med store lysindfald, der varmer gulvet op. SPC vinylgulvet er nemt at lægge og findes i mange flotte farver, der passer flot ind i den nordiske stil.

Træ til forskellige formål

Træ er rigtig flot til mange ting og nogle gange kan der komme nogle rigtig kreative ting ud af en planke. Med de massive egetræsplanker fra Frøslev kan du bygge dit eget plankebord, nye hylder, vindueskarme eller måske noget helt andet. Skal du der imod i gang med projekter udenfor, skulle du taget et kig på udvalget at terrassebrædder fra Frøslev. Her finder du terrassebrædder i flere forskellige træsorter, der hjælper dig på vej til den perfekte terrasse. Du finder også lækre rhombe profiler, som du kan bruge til carporten.

 

Tid til at skifte tag?

Om det er tid til at skifte hele taget eller om det er nogle få sten du mangler, så kan du finde det du skal bruge her. Med Benders tagsten får du et sortiment at godt solide tagsten der holder i mange år fremover. Ud overtagstenen tilbyder vi også en lang række tilbehør fra Benders, som du måske får brug for under taglægningen. Skal du bruge tagshingels, så kan vi også hjælpe med det. Tagshingel er gode til gør-det-selv montering. Pladerne sættes fast med søm, som bliver skjult af det næste lag Shingels. Når solen varmer pladerne op, brænder den klæbende stribe, der er på hver Shingel, sig fast til taget. Dette giver ekstra vedhæftning.

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord