Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Flisefødder

Flisefødder bruges til at opklodse terrasser og altaner, hvilket er en hurtig og nem løsning til at sikre, at området er perfekt plant. Flisefødder kan bruges til bl.a. træ, betonfliser og keramiske fliser og kan anvendes over eksisterende belægninger, tagdæk eller andre områder med et underlag. Med den rigtige flisefod og det korrekte hoved/top, har du en terrasse der står plant de næste mange år.

De flisefødder vi forhandler er produceret i italien af et robust materiale der sikre stabilitet. På toppen af hovedet findes en gummibelægning, der gør det at flisefødderne også reducere støjen væsentligt samt sikre en fast belægning.

Kategori
Sorter efter
Brands
Tilbud

Hvad er en flisefod?

Flisefødder er en type fundament, der anvendes til at opklodse terrasser. Så du nemt og hurtigt kan få en plan belægning. Flisefødderne sættes på en eksisterende, eventuelt ujævn belægning og kan opklodses til forskellige højder. Flisefødderne kan ligeledes bruges til at lave en plan overflade, så din terrasse vil stå skarpt i mange år frem.

De flisefødder vi forhandler er opbygget af tre dele: en base, et gevindstykke og et hoved. Der er en række grundmoduler i vores flisefødder, men hvis du har brug for mere støtte eller højere fødder, tilføjes der blot flere gevindforlængelser til fødderne. (Højden tilvælges inde på produkterne)

Hvorfor skal du vælge flisefødder? 

Du skal vælge flisefødder til at opklodse terassen fordi det giver en række fordele. Flisefødderne fungerer som en effektiv lydisolering takket være den støjreducerende belægning på hovedet. Desuden muliggør den en hurtig vandafledning og har en høj trykstyrke. Der findes forskellige typer af flisefødder, så du kan vælge den type, der passer bedst til dine behov. Uanset om du ønsker det som underlag for fliser eller til at støtte bjælker til en træterrasse, kan du finde de rigtige flisefødder med det rigtige hoved/topplade. Med de rigtige flisefødder vil din terrasse være sikker og stabil i mange år frem.

En terrasse opklodset med flisefødder kan også anvendes til at skjule rør, ledninger eller andre elementer, der kan forstyrre terrassens æstetik. Hvis der senere er behov for adgang eller reparationer, skal du blot løfte fliserne op og reparere det, der skal repareres.

Fordele ved at bruge flisefødder

  • Højde fra 25 til 995 mm (selvnivellerende fåes fra 28-550 mm)
  • Muligt at justere og rette belægningen til med justeringsnøglen
  • Den øverste del af hovedet består af gummi der reducere støj og gør at belægningen ligger mere stabilt på flisefødderne
  • Flisefødderne kan anvendes fra -40 ° til 120 ° C
  • APURIT Fliseføder er fremstillet af 100% genanvendeligt materiale
  • Kan bruges sammen med mange udendørs belægningstyper
  • Flisefodens trykflade er 320 cm2
Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord