Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Flisefod med fast hoved | 25-935 mm højde | Inkl. topplade

Fliserfødder med fast hoved er en perfekt måde at sikre, at din terrasse opklodses stabilt. APURIT flisefødder kan anvendes med forskellige toppe/hoveder, afhængigt af det ønskede formål. Fliseføddernes højde kan vælges fra 25 – 935 mm i højden. Med APURIT flisefødder får du en terrasse, der ikke blot er stabil, men også lydisoleret takket være den støjdæmpende belægning på flisefodens hoved. Desuden får du en terrasse med hurtig vandafledning samt en fremragende trykstyrke. APURIT flisefødder med faste hoveder er et ideelt valg til ethvert terrasseanlægsprojekt!

Eterno Ivica som producere disse flisefødder er en italiensk producent med mere end 60 års erfaring, her får du en utrolig stærk og holdbar flisefod til dit næste terrasseprojekt. Det er et godt valg til enhver udendørs anvendelse og kan modstå hårde vejrforhold uden at gå på kompromis med ydeevne. Invester i kvalitet, og nyd sikker og sikker terrassebelægning i mange år fremover!

Bemærk: Justeringnøglens sælges seperat, den kan findes her. 

Find øvrigt tilbehør her

Grundmodellerne er NM 1 til NM 5. Fra NM 6 og frem, bliver der tilføjet forlænger gevind til grundmodellerne for at opnå den ønskede højde.

Original price was: 29,00 kr..Current price is: 23,20 kr..

Bemærk: Justeringsnøglen passer ned i mellem fugerne ved hovedet med 4 mm fugedeler
-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord