0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Woodpanel

Her ser du alle vores produkter

Kategori
Sorter efter
Brands
Filtrer
Kategori
Sorter efter
Brands
Kategori
Sorter efter
Brands
Filtrer
Kategori
Sorter efter
Brands

Woodpanel

Giv dit hjem bedre en akustik med BMC Woodpanel.

Mange moderne hjem er indrette med rum der har meget plads og højt til loftet. Dette giver selvfølgelig en flot og moderne look, men kan være med til at gøre at akustikken i rummet ikke er helt god. Ved at montere BMC woodpanel på vægge eller loft kan du nemt og elegant afhjælpe dette problem.

 

Hvad er BMC Woodpanel?

BMC woodpanel, der er i familie med akustikpanelet, er en decore plade, som består af en brandhæmmende magnesiumxidplade, med en sort filt monteret ovenpå. På filten er MDF lamellerne monteret, der giver panelerne deres karakteristiske look. For at give lamellerne det flotte træ look er der oven på lamellerne monteret en UV- lakeret træfiner. Træfineren findes i lys ask, lys eg, røget eg og sort eg, der alle sammen passer flot ind i den nordiske stil og de fleste danske hjem. Panelerne findes også uden træfiner. Her har man mulighed for at montere panelet som det er, med MDF-lamellerne ubehandlet og med et råt udseende. Der er også mulighed for at man forsigtigt kan male MDF lamellerne og derved sætte sit eget præg på sine paneler.

 

Fordel ved Woodpanel

BMC woodpanel har mange fordele, hvilket også er derfor, at de er et godt valg, når du vil give din bolig et nyt og moderen udtryk. Nogle af fordelene er:

 

  • De forbedrer akustikken i det rum de bliver monteret i og skaber derved et bedre inde miljø
  • De er lette at montere, også uden hjælp af fagfolk
  • De er produceret i Danmark
  • MDF-lamellerne er fremstillet af bl.a. genbrugs- og resttræ fra andre produktioner
  • Panelerne er lette at skære til og kan derfor bruges til andre kreative indretningsløsninger, f.eks. diske, sengegavle eller radiatorskjulere.
Scroll til toppen

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du adgang til eksklusive rabatkoder, konkurrencer og fordele.

* Skal udfyldes

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord