Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Træbeton

Træbeton fra Fibrolith findes i en superfin og en fin struktur og hovedsageligt i 2 farver, hvid og natur (agro).
Derudover kommer akustikpladerne med forskellig kanttyper:
K11: 11 mm fas på alle kanter
K5: 5 mm fas på alle kanter

Kategori
Sorter efter
Brands
Tilbud

Træbeton | Fleksibilitet og isolering samlet i en

Hos Byg&Stil finder du et bredt udvalg af træbeton. Materialet er en unik sammensætning af træ og beton, hvilket hurtigt kan give en række fordele i byggeprojekter. I dette materiale giver træet en base af fleksibilitet og isolering, imens betonet giver styrke og modstandsdygtighed over for potentielle skader. Træbeton som byggemateriale er ofte et meget populært valg for både boliger og erhvervsejendomme, da det nemt kan skræddersyes meget præcist til et givende byggeprojekts behov.

Træbeton kan nemt bruge til et stort omfang af formål, heriblandt til gulve, vægge, lofter, og tagkonstruktioner. Udover at træbeton anses som et højt kvalitetsbyggemateriale, er der også fordele i at det er et bæredygtigt valg, da træet i træbetonet er et naturligt og fornyeligt materiale, hvor betonet er et af de mest modstandsdygtige materialer du kan finde.

Hvis du leder efter et materiale der er nemt at arbejde med, er træbeton det rigtige valg. Materialet kan nemlig nemt skæres, saves og bores i, og er samtidig lavet til at kunne males og lakeres uden problemer, så det kan tilpasse sig dit projekts design.

Hvis du vælger træbeton til dit næste byggeprojekt, vil du opleve en kombination af styrke, fleksibilitet, isolering og bæredygtighed. Kontakt derfor Byg&Stil i dag, hvor vi vil stå til rådighed med den rigtige rådgivning til hvilket produkt og mål der passer til dit projekt. Som altid vil vi stå klar med den rette rådgivning, og sørger for at tage hensyn til dit projekts mål og budget.

Hvorfor skal du vælge træbeton?

Træbeton er et godt valg til både bolig- og erhvervsbyggeri. Det giver en fremragende akustisk isolering, der sikrer fred og ro i dit hjem eller på dit kontor. Træbeton fungerer også som en effektiv isolator, der bidrager til at opretholde et sundt indeklima. Derudover er det brandsikre egenskaber med til at beskytte dig mod potentielle sikkerhedsrisici.

Træbeton monteres direkte på forskalling eller i nedhængte skinner, hvilket gør det til et alsidigt og fleksibelt materiale til designløsninger. Dens naturlige styrke giver den nødvendige stabilitet til vægge og lofter. Desuden er træbeton let at installere og fås i forskellige strukturer alt efter dine behov.

For dem, der er på udkig efter overlegen akustik, sundt indeklima, effektiv brandbeskyttelse og fleksible designmuligheder -, er træbeton det ideelle valg. Sørg for at overveje det som en mulighed, når du vælger byggematerialer!

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord