Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Smartwood Plank

SMARTWOOD Plank er en vejrbestandig facadebeklædning der anvendes både som gavl, hele facader, vindskeder, garage, carporte m.v. Det er også meget nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at du konstant skal passe på det.

Kort sagt er Fibercement med træstruktur det perfekte valg for alle, der leder efter en smuk og bæredygtig facade, der holder i mange år uden større anstrengelser. Med sit robuste materiale og lave vedligeholdelsesbehov.

Kategori
Sorter efter
Brands
Tilbud

Hvad er SMARTWOOD Plank?

Skal du have lavet ny facade eller gavl, og ønsker du sikre dig, at det er både bæredygtigt og smukt, så bør dette produkt være dit første valg. Det er et komplet system, der tilbyder en professionel installationsproces og et minimalt vedligeholdelsesbehov samt et fantastisk naturligt udseende.

Facadebeklædnings plankerne er fremstillet af fibercementmateriale, hvilket gør det utrolig slidstærkt og langtidsholdbart. Det betyder, at du ikke vil behov for at udskifte eller reparere det i lang tid, hvilket gør det til en utrolig omkostningseffektiv løsning.

Fibercement Plankerne fås med karakteristisk træstruktur og i nøje udvalgte farver, der alle giver facaden et levende udtryk. Plankerne er primet på alle sider og kanter, derudover er forsiden og alle kanter lakeret med en vandbaseret vejrbestandig akrylmaling

Fordele ved facadebeklædning i fibercement

Facadebeklædningen er en stærk, vejrbestandig beklædning. Anvendes blandt andet på facader, gavle, vindskeder, garager
og carporte.

• Vejrbestandig
• Ubrændbar
• Angribes ikke af råd og svamp
• Angribes ikke af insekter
• Lav vægt
• Nem montering
• Nem vedligeholdelse

Hvad er Fibercement?

Fibercement er et kompositmateriale, der består af cement, kalk, vand og fibre (f.eks. plast eller cellulose). Tilsætningen af fibrene er med til at give materialet dets styrke og gør det modstandsdygtigt over for vejrlig og stød. Det har været i brug siden 1987, da asbest blev forbudt i produktionen; alle nye fibercementplader er fri for skadelige stoffer.

Ud over de holdbare egenskaber er fibercement også praktisk talt vedligeholdelsesfrit. Dette gør fibercement til et attraktivt valg til en række forskellige anvendelser, og specielt som her på facade og gavl.

Hvordan montere man SMARTWOOD Plank

Facadebeklædningen er også utroligt nem at installere takket være det innovative design og den intuitive installationsproces. Du behøver ikke at være en ekspert i tømrer- eller bygningsarbejder – alle kan installere plankerne relativt nemt.
– Du kan læse here monteringsvejledningen her

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord