Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Flisefod med selvnivellerende hoved | 28-550 mm højde | Inkl. topplade

Den selvnivellerende flisefod hæver terrassebelægningen fra underlaget/tagmembranen med 28 til 550 mm. Den er konstrueret med et selvnivellerende vippehoved, der nemt kan kompensere for hældninger på op til 5%. APURIT flisefod leveres med forskellige toppe eller hoveder, så du kan vælge det rigtige til dine specifikke behov. Det selvnivellerende design sikrer, at terrassebelægningen forbliver fast på plads, selv hvis der er ændringer i hældningen eller ujævnheder. Med dette produkt kan du være sikker på, at din terrassebelægning er sikker og plan. Sørg for at få den rigtige flisefod til dine behov og få en bekymringsfri terrasseoplevelse!

Eterno Ivica som producere disse flisefødder er en italiensk producent med mere end 60 års erfaring, her får du en utrolig stærk og holdbar flisefod til dit næste terrasseprojekt. Det er et godt valg til enhver udendørs anvendelse og kan modstå hårde vejrforhold uden at gå på kompromis med ydeevne. Invester i kvalitet, og nyd sikker og sikker terrassebelægning i mange år fremover!

Bemærk: Justeringnøglens sælges seperat, den kan findes her. 

Find øvrigt tilbehør her

Grundmodellerne er SE 0 til SE 5. Fra SE 6 og frem, bliver der tilføjet forlænger gevind til grundmodellerne for at opnå den ønskede højde

42,00 kr.

Bemærk: Justeringsnøglen passer ned i mellem fugerne ved hovedet med 4 mm fugedeler
-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord