Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Benders Palema Candor (2k) tagsten – Sort 80

Betontagstenens mange gode egenskaber gør, at den er blevet et populært alternativ til tegl og skifer.  Ud over at betontagstenene findes i en væld af forskellige farver og stilarter, så har de også en lang levetid, når de vedligeholdes efter anbefalingerne.

Benders tagsten kommer fra en traditionsrig, svensk familievirksomhed, som har mere end 45 års erfaring med netop betontagsten.

Få et tilbud på et fuldt tag. Udfyld kontakt formularen her

Benders var en af de første tagstensproducenter til at blive miljøcertificeret efter I50 14001. Det betyder, at virksomheden har øje for miljøet i alt, hvad de foretager sig – både når det gælder materialer og arbejdsgange. Eksempelvis anvendes naturprodukter i form af cement, sand og farver, og disse kontrolleres naturligvis løbende. Vandet der bruges på fabrikkerne kommer fra egen brønd og overskudsmateriale og rengøringsvand bliver genanvendt I produktionen af nve Benders tagsten. Varmen, der bliver tilovers ved hærdningen af tagstenene, bliver også genanvendt for at spare energi.

Fordele ved beton tagsten

  •  Betontagsten har lang levetid, nogle anslår helt op til 50-70 år
  • Du kan vælge mellem et stort udvalg af farver og design
  • Benders betontagsten er et billigt alternativt til f.eks. tegl og skifer
  • Kan du lide udseendet på f.eks. tegl, fås betontagsten i samme farve.

Ønsker du betontagstenene i en anden farve, end det vi tilbyder på webshoppen, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi se om vi kan imødekomme dit ønske.

Minimumsbestilling 5 stk.

Prisen er pr. stk.

Materiale: Beton Overflade: Dobbelt højblank og hårdfør overfladebehandling
Størrelse: 33 x 42 cm. Dækbredde: 30 cm Forbrug: 8,9 stk. pr. m2 ved max længdeafstand 375 mm
Vægt: 4 kg pr stk. Farve: Sort 80

acceptere og selv bære en brækage på op til 3%

9,95 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Benders det naturlige valg

Benders blev grundlagt i 1960 af Karl-Erik Bender. I dag ejes virksomheden af ​​tre generationer af Bender; Karl-Erik sammen med datteren Helen og sønnen Ove, som også er virksomhedens administrerende direktør og Karl-Eriks otte børnebørn. Hovedkontoret ligger stadig i Edsvära, uden for Kvänum i Västergötland, hvor alting engang startede.

Benders har produktion både i Sverige og i Europa. Deres stenbrud ligger i Bohuslän og fabrikker til bygningsdele, tagsten og belægningssten ligger bl.a. i Uddevalla, Strängnäs og Bålsta. 

Ude i Europa er der lagre, salgsselskaber og forhandlere på omkring tredive lokationer. Geografisk spredte produktionsenheder og lagre er en forudsætning for en miljøvenlig produktion. Korte afstande til ind- og udgående transport samt nærhed til havne og jernbaner er vigtige faktorer.

Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø
Læs mere
Previous slide
Next slide

Koncept og strategi

Benders ambition er at være en stærk, svensk, familieejet virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører konkurrencedygtige produkter og ydelser af høj kvalitet til bygge- og anlægssektoren.

Benders kombinerer erfaring og kompetence, med nysgerrighed på nye trends og udvikler sig sammen med deres kunder. På den måde skaber Benders fremtidens bedste produkter i deres område og bidrager til et langsigtet bæredygtigt miljø, hvor mennesker bor, arbejder og socialiserer.

Overskud geninvesteres i virksomheden for at skabe betingelser for ekspansion og for at klare de fremherskende økonomiske udsving. Forretningen er præget af et stærkt engagement i opgaven og en overbevisning om, at deres indsats er gavnlig, både for deres kunder og for vores miljø.

Benders måde at arbejde på er drevet af filosofien om at tackle problemer, hvor de opstår, for at skabe varige forbedringer. De har en vision om løbende at udvikle deres produkter, deres teknologi og deres personale for at styrke Benders brand.

 
 

Dokumenter

Benders EPD
Datablad
Benders Garantibevis
Benders Handelsbetingelser
Benders Inspiration
Benders Oplægningsvejledning
Benders Byggvarudeklaration
Benders (2K) DoP
Benders CE Mærkning
Benders tagsten Drift & Vedligeholdelse
ISO 14001
Benders bæredygtighedsrapport

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord