Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Korkpaneler

Kategori
Sorter efter
Brands
Tilbud

Korkplader | Dekorativt, funktionelt og nemt

Korkplader er et alsidigt og fantastisk materiale, der kan bruges til mange forskellige formål. Hos Byg&Stil ved vi, at de er især populære som for eksempel dekorativt vægophæng, da de er nemme at sætte op, og samtidig tilføjer et unikt look til ethvert rum. Korkpladerne kan ikke kun bruges som vægophæng, men kan nemt have forskellige formål, som fx opslagstavler, eller endda som sengegavl. Uanset om du vil bruge vores korkplader som sengegavl, opslagstavle eller dekorativt vægophæng, vil du være sikker på du får en elegant og praktisk løsning, der ikke kun ser godt ud, men på mange måder er funktionel.

På det funktionelle plan, bærer korkpladen egenskaben til at agere lydisolerende, dvs. du nemt vil kunne bruge korkpanelet som lydisolering i rum som fx din stue, dit kontor, eller endda i soveværelset. Du kan derfor med fordel placere pladen i et rum, hvor du ønsker at forbedre akustikken. Samtidig er kork et naturprodukt, og du vil derfor hurtigt opleve, at der ikke er to plader fra Byg&Stil, der er ens. Samtidig er pladerne bæredygtige, da de er lavet af naturkork. De er derfor nemt genanvendelige.

Kontakt Byg&Stil i dag, og vi vil stå til rådighed med vores erfarne team til hvilken form for rådgivning netop du skulle have brug for. Lige meget om du har spørgsmål til hvilken korkplade der passer til dit formål, eller inspiration til hvor og hvordan du kan bruge pladen, vil vi stå til rådighed.

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord