Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.
Pris fra318,00kr pr m2

Brava Gloss fliser – Rustic blue – 6×21,7 cm – 76 stk. pr pkk (1 m2)

SCG aflang flise i målene 6 x 21,7 cm i serien Brava, er det perfekte valg til at dække vægge og gulve i alle rum. Dens aflange form er ikke kun æstetisk tiltalende, men også praktisk og nem at bruge. Denne flise kan bruges som vægbeklædning i et køkken, badeværelse, bryggers eller entré og vil bringe et strejf af elegance til dit hjem.

Flisen fås i flere flotte farver som bl.a. rustic blue, mint, beige, hvid, grey. Den glaserede overflade giver en skinnende glans, der fremhæver det overordnede udseende.

For et klassisk look, der er både sofistikeret og tidløst, er SCG Brava fliser det perfekte valg.

Bemærk: Vi anbefaler at man bestiller en håndprøve her, da billeder kan variere i farverne fra skærm til skærm.

Farve: Rustic blue Antal kvm pr pakke: 1 kvm
Antal stk. pr pakke:  76 Størrelse: 6 x 21,7 cm

318,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Lidenskab for det, der er bedre.

SCG, et førende forretningskonglomerat i ASEAN regionen, der har forpligtet sig til at drive forretning i overensstemmelse med god selskabsledelse og bæredygtige udviklingsprincipper gennem 100 år. Koncernens mangeårige tradition for læring, tilpasning og udvikling på alle områder, har gjort det muligt for SCG at overleve bølgen af ​​kriser og udfordringer og opnå bred anerkendelse som en rollemodel for andre virksomheder, både lokalt og internationalt.

SCG blev oprettet i 1913 efter et kongeligt dekret fra Hans Majestæt Kong Rama VI til at producere cement. Det vigtigste byggemateriale til infrastrukturprojekter, der i høj grad bidrog til landets fremskridt i løbet af denne periode. Siden grundlæggelsen er SCG vokset kontinuerligt og diversificeret ind i tre kerneforretninger, nemlig SCG Cement Building Materials business, SCG Chemicals business, og SCG Packaging business.

Dokumenter

Datablad

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord