Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Sideborde til Weber grill | Q2000, Q2200 og Q2400 | Rustfrit stål

Brug for ekstra arbejdsplads ved grillen? Nu har du muligheden!
Med disse smarte sideborde i rustfrit stål, får du mere plads omkring grillen til bl.a. at tilberede det sidste inden maden skal serveres, eller blot som ekstra plads til køkkenredskaber, krydderier m.v.

Sidebordene passer til Weber Q2000, Q2200 og Q2400, udført i rustfrit stål, nemme at vedligeholde og er meget stabile. Monteringen foregår nemt med T30 torx eller en ligekærvet skruetrækker (ikke inkluderet). Pakken består af ét sæt sideborde.

649,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Redwood

En havepejs fra Redwood i cortenstål er det ideelle valg til ethvert moderne hjem. Det slanke og stilfulde design vil være et eksklusivt udtryk i dit udendørsrum, mens holdbarheden sikrer, at det kan modstå alle vejrforhold. Materialet i cortenstål er modstandsdygtigt over for oxidation og korrosion, så du behøver ikke at bekymre dig om integriteten af din havepejs.

Corten stålet opnår sin patina finish ved at stå udendørs f.eks. i din have, hvilket giver det et rustikt og naturligt udseende. Denne unikke finish giver også ekstra beskyttelse mod naturens elementer.

Have pejse skaber en indbydende atmosfære og giver et varmt miljø i dit udendørsrum. Nyd hyggelige aftener med udendørs spisning, bål med venner og familie eller romantiske aftener ved ilden.

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord