Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Alpha Havepejs

Alpha havepejsen er lavet af en kombination mellem corten og børstet rustfrit stål. Når cortenstålet begynder at opnå sin patina overflade, vil det rustfrie mellemstykke skabe en dyb og flot kontrast mellem den rå overflade fra cortenstålet og den børstet overflade fra det rustfrie stål – En ideel havepejs til det moderne hjem.

Samling
Værktøjsfri samling

Info
Når du modtager Alpha havepejsen, så vil ståldelene være ubehandlet. Ståldelene vil med tiden opnå deres patina.

Materiale: Corten- & rustfristål

Størrelse: 120 x 45 x 40 cm

Vægt: 45 kg

6.999,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Redwood

En havepejs fra Redwood i cortenstål er det ideelle valg til ethvert moderne hjem. Det slanke og stilfulde design vil være et eksklusivt udtryk i dit udendørsrum, mens holdbarheden sikrer, at det kan modstå alle vejrforhold. Materialet i cortenstål er modstandsdygtigt over for oxidation og korrosion, så du behøver ikke at bekymre dig om integriteten af din havepejs.

Corten stålet opnår sin patina finish ved at stå udendørs f.eks. i din have, hvilket giver det et rustikt og naturligt udseende. Denne unikke finish giver også ekstra beskyttelse mod naturens elementer.

Have pejse skaber en indbydende atmosfære og giver et varmt miljø i dit udendørsrum. Nyd hyggelige aftener med udendørs spisning, bål med venner og familie eller romantiske aftener ved ilden.

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord