Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Decoflame Biopejs – World

Decoflame World biopejs er en fritstående biopejs, som er nem at flytte pga. de skjulte, indbyggede hjul. Det nordiske, stilrene design gør dette til en iøjnefaldende/iøjefaldende biopejs.

Ved at vælge en Decoflame Biopejs slipper du for behovet for en skorsten, da biopejsen ikke skaber røg eller lugt.

Materiale: Rustfrit stål. Glas Størrelse: H: 54 cm B: 90. D: 32 cm eller H: 66 cm. B: 110 cm D: 36
Farve: Sort, hvis eller børstet stål Brug: Inde

36.250,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Burning Inspiration

Med mere end 10 års erfaring er Decoflame ApS én af ​​de førende producenter af eksklusive biopejse. Firmaet blev lanceret i 2008 af Kjell Thomsen.

Decoflames faciliteter – bestående af fabrik, hvor alle pejsene omhyggeligt bliver fremstillet og testet samt et 800kvm stort, indbydende showroom – er beliggende i Vestbjerg, Nordjylland.

Passion
Hos Decoflame er deres passion at udvikle, skabe og designe kvalitets
Vedholdenhed
De er vedholdende i deres dedikation til både produkt- og serviceekspertise.
Stolthed
Decoflame er stolte af at udvikle danske kvalitetsprodukter af høj værdi med sikkerhed for øjet. .
Klik her
Samarbejde
I deres udvikling og produktion af produkterne, har de valgt at arbejde sammen med flere professionelle nordjyske virksomheder.
Klik her
Previous slide
Next slide

Dansk Kvalitet

Decoflames danskproducerede biopejse kombinerer banebrydende teknologi med både kvalitet og funktionalitet. Udvalget er bredt og varieret med både standard og specialfremstillede biopejse.

Biopejsene produceres og testes af kvalificeret fagfolk på fabrikken inden afsendelse. Decoflame biopejse er udstyret med en række sikkerhedsmæssige sensorer, f.eks. til spild-, temperatur- og niveausensorer, som sikrer en sikker daglig drift af pejsen.

Decoflame tilbyder arkitekter, indretningsarkitekter, virksomheder samt private kunder den perfekte biopejseløsning til ethvert unikt projekt.

 
 

Fakta om Biopejsen

Bioethanol

Et grønt alternativ

Alle Decoflames biopejse anvender bioethanol som brændstof. På grund af den rene forbrænding af bioethanolen er der ikke brug for hverken aftræk eller skorsten og uden røg eller aske er bioethanolpejsene både effektive og attraktive som løsning. Bioethanol – eller ‘ethanol’ er en genanvendelig energikilde lavet ved fermenting af sukker og organisk stivelsesmateriale, såsom sukkerrør, kartofler, roer eller afgrøder bl.a korn. Alle Decoflames biopejse skal betjenes med bioethanol på mindst 96,5% og maks 97,5%. Vi anbefaler at man anvender Decoflames Bioethanol med en alkoholprocent på 96,5%. Vær altid opmærksom på brugen af bioethanol, da det er et brændbart produkt. Følg de anvisninger der er givet, i forbindelse med sikker og lovlig opbevaring, håndtering og anvendelse af brændstoffet.

Forskellen på en Manuel brænder & en Denver e-ribbon basic

Manuel brænder:

Flere af Decoflames biopejs modeller leveres med en manuel brænder. Den manuelle brænder er både let at betjene og vedligeholde. Efter manuel påfyldning og antændelse af bioethanol, er der smukke, levende flammer indenfor 10 minutter. På flere af modellerne er det muligt at justere flammeintensiteten manuelt. Dette gælder bl.a: Sydney, Montreal, Orlando, New York, Ellipse og de fleste af Atlantic modellerne.

Ved manuel brænder medfølger der:

  • Lukkeværktøj
  • 3M svamp
  • Brændstoftragt

Denver e-Ribbon Basic:

En automatisk brænder, der leveres i 3 standardstørrelser. Den er udstyret med forskellige sikkerhedsfunktioner såsom spild- og temperatursensorer. Intuitiv betjening via kontrolpanelet, fjernbetjeningen eller Decoflame Appen giver en brugervenlig oplevelse. Pejsen tændes og slukkes let. Man kan justere flammeintensiteten og kontrollere den resterende brændetid samt pejsenes brændstofsforbrug. Efter at pejsen er blevet tændt, tager det kun få minutter, før man kan nyde de livlige og smukke flammer.

Fordele ved Decoflame appen:

  • Regulere flammeintensiteten
  • Kontrollere brændstofsforbruget
  • Kontrollere den resterende brændetid
  • Kontrollere resterende brændstofsniveau
  • Tænde og slukke for pejsen
  • Sætte ” timer ” på automatisk sluk-tidspunkt

Sikkerhed

Brug altid din sunde fornuft, når du har med åben ild at gøre – og respekter de angivne foranstaltninger!

Med designet, funktionaliteten og forbrugersikkerheden in mende, er alle Decoflames biopejse grundigt testet under produktionen. Den manuelle Decoflame brænder indeholder sikkerhedssymboler og markeringer, der giver klart forståelige vejledninger til sikker drift af produktet. Den elektronisk styrede Denver e-Ribbon Basic indeholder et højt udviklet sikkerhedssystem, der sikrer, at potentielle farlige brugerfejl under driften udelukkes. Uanset om den manuelle eller meget avancerede elektronisk styrede biobrænder anvendes, er alle modellerne udstyret med en brugervejledning, hvor aspekter fra håndteringen af brændstoffet, optænding, regulering af flammen til slukning af flammen, er forklaret for at skabe tryghed og sikkerhed under driften.

Hvad angår alle pejsetyper, er det vigtigt at overholde sikkerhedsanvisningerne ved brug af biopejsen. Gennemlæs derfor alle sikkerhedsprocedurerne inden brug. Da denne type pejseteknologi desværre ikke er velkendt for alle, er vores anbefaling omhyggeligt at oplære enhver potentiel bruger af biopejsen for at sikre, at alle er opmærksomme på de potentielle farer forbundet med brugen af bioethanol som brændstof. Se datablad.

 

Produktinformation

Materiale: Rustfrit stål. Glas Størrelse: H: 54 cm B: 90. D: 32 cm eller H: 66 cm. B: 110 cm D: 36
Farve: Sort, hvis eller børstet stål Brug: Inde
Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord