Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Fibertex geotextil ukrudtsdug 100g – grå – rulle med 25 m

En ukrudtsdug er effektiv måde at holde ukrudt væk, når man anlægger bla. en terrasse eller en indkørsel, den forhindre ukrudt fra at vokse op mellem stenene eller fliserne.

Ukrudtsdugen er velegnet udlægning i blomsterbede, indkørsler, under træterrasser samt andre anlægninger hvor jorden skal afdækkes med evt. dækbark, fliser, granitsten m.m., og man ønsker at skærme for ukrudt.

Dugen kræver ingen vedligeholdelse, den skal bolt tildækkes med det afsluttende lag belægning, kort tid efter udlægning. I bede skæres blot et hul til evt. planter.

Størrelse: 100-200 x 2500 cm

Minimums bestilling 2 stk.

Prisen er pr. stk.

265,50 kr.526,50 kr.

en sikker samarbejdspartner

BMC A/S og BMC Danmark A/S er begge selskaber i GF Inveco koncernen, som har aktiviteter i bl.a byggevarebranchen, shipping, spedition og ejendomme. GF Inveco koncernen består i dag af 30 selskaber, som alle komplementerer hinanden. Koncernen opererer egne skibe og terminaler både i Danmark og Norge, og styrer således den logistiske udfordring for de enkelte målgrupper.

BMC A/S (Building Material Corporation) blev etableret i 1987 i Aalborg og fejrede i 2017 sit 30 års jubilæum, og har siden opstarten, markedsført og solgt byggevarer i Danmark og Norge.
BMC Danmark A/S er et datterselskab under BMC A/S i Danmark.
Koncernen fremstår i dag som en betydelig leverandør af byggevarer til det skandinaviske marked.

Selskabet har satset på langvarige samarbejdspartnere og kan derfor byde ind med en lang række kvalitetsproducenter fra såvel det europæiske, som det oversøiske marked.

Produktion af woodpanel
Se hvordan et woodpanel bliver til
Klik her
Tidligere
Næste
Bredde

100 cm., 200 cm

Dokumenter

Brochure

DoP F10

DoP F20

Datablad

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord