Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Undertagsventiler UV2000

En undertagsventil anvendes med det formål at sikre en passende ventilation og udluftning af loftområdet. Denne outside/in-ventil udviser særlige fordele i denne sammenhæng, da den kan monteres eksternt på undertaget. Denne variant af undertagsventil egner sig til både diffusionsåbne eller diffusionstætte undertage samt faste undertage.

Den kan monteres på materialer med en tykkelse mellem 0,2 og 25 mm. Som en generel tommelfingerregel anbefales en ventilation på mindst 1/500 af det samlede bebyggede areal til tagrummet. Den specifikke undertagsventil leverer et ventilationsareal på 56 cm2.

Materiale: Polypropylen Størrelse: Ø 11 cm

26,96 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

en sikker samarbejdspartner

BMC A/S og BMC Danmark A/S er begge selskaber i GF Inveco koncernen, som har aktiviteter i bl.a byggevarebranchen, shipping, spedition og ejendomme. GF Inveco koncernen består i dag af 30 selskaber, som alle komplementerer hinanden. Koncernen opererer egne skibe og terminaler både i Danmark og Norge, og styrer således den logistiske udfordring for de enkelte målgrupper.

BMC A/S (Building Material Corporation) blev etableret i 1987 i Aalborg og fejrede i 2017 sit 30 års jubilæum, og har siden opstarten, markedsført og solgt byggevarer i Danmark og Norge.
BMC Danmark A/S er et datterselskab under BMC A/S i Danmark.
Koncernen fremstår i dag som en betydelig leverandør af byggevarer til det skandinaviske marked.

Selskabet har satset på langvarige samarbejdspartnere og kan derfor byde ind med en lang række kvalitetsproducenter fra såvel det europæiske, som det oversøiske marked.

Produktion af woodpanel
Se hvordan et woodpanel bliver til
Klik her
Previous slide
Next slide

Dokumenter

Montagevejledning
EPD

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord