Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Ukrudtsdug 120 g/m2 – Sort – 1×25 meter

Vores Ukrudtsdug med en imponerende tykkelse på 120 g/m² er den ultimative løsning til at bekæmpe uønsket vegetation og holde din have eller bed flot og velplejet. Denne dug er designet til at være både slidstærk og åndbar, hvilket sikrer, at dine planter får den nødvendige luft og vand, samtidig med at den effektivt forhindrer ukrudt i at trænge igennem.

Let at Installere: Ukrudtsdugen er let at skære og tilpasse, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Den kan bruges i blomsterbede, køkkenhaver, under dekorativ belægning m.v.

Miljøvenlig og Bæredygtig: Fremstillet hovedsageligt af genbrugsmateriale, gør at vores dug er det rette og bæredygtige valg for miljøet.

Størrelse: 100 x 2500 cm Tykkelse: 120 g/m2

 

290,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

en sikker samarbejdspartner

BMC A/S og BMC Danmark A/S er begge selskaber i GF Inveco koncernen, som har aktiviteter i bl.a byggevarebranchen, shipping, spedition og ejendomme. GF Inveco koncernen består i dag af 30 selskaber, som alle komplementerer hinanden. Koncernen opererer egne skibe og terminaler både i Danmark og Norge, og styrer således den logistiske udfordring for de enkelte målgrupper.

BMC A/S (Building Material Corporation) blev etableret i 1987 i Aalborg og fejrede i 2017 sit 30 års jubilæum, og har siden opstarten, markedsført og solgt byggevarer i Danmark og Norge.
BMC Danmark A/S er et datterselskab under BMC A/S i Danmark.
Koncernen fremstår i dag som en betydelig leverandør af byggevarer til det skandinaviske marked.

Selskabet har satset på langvarige samarbejdspartnere og kan derfor byde ind med en lang række kvalitetsproducenter fra såvel det europæiske, som det oversøiske marked.

Produktion af woodpanel
Se hvordan et woodpanel bliver til
Klik her
Previous slide
Next slide
Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord