Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

SCG Smartboard – fibercement facadeplade Strimler – natur glat – 60x244x0,6 cm

SMARTBOARD strimmel er en Strimmel ubehandlet facadeplade af fibercement med en rustik lysegrå meleret overflade. Pladestrimmelen anvendes på facader, gavle, vindskeder, garager og carporte. SMARTBOARD strimmel er fremstillet af naturlige cellulosefibre bundet sammen af cement og sand. Denne sammensætning giver en robust og vejrbestandig plade, der ikke angribes af råd og svamp.

Bemærk! Minimumsbestilling på 5 stk.

SMARTBOARD er 100% asbestfri og opfylder kravene i den europæiske standard for fibercement EN 12467. Pladenstrimmelsen er testet i henhold til den europæiske standard for reaktion på brand EN 13501 og er klassificeret som ubrændbart klasse A2-s1, d0.

SMARTBOARD er CE mærket og opfylder kravene i den europæiske standard for fibercement EN 12467:2012. Pladerne er brandtestet og klassificeret i henhold til den europæiske standard EN 13501-1, hvor de er klassificeret som ubrændbare A2-s1, d0.

Producentens kvalitetsstyringssystem er certificeret i henhold til ISO 9001:2008

SMARTBOARD har en lysgrå og glat forside og en struktureret bagside.

Fordele:

  • Vejrbestandig
  • Ubrændbar
  • Angribes ikke af råd og svamp
  • Angribes ikke af insekter
  • Lav vægt
  • Nem montering
  • Nem vedligeholdelse
Materiale: Fibercement Størrelse: B: 60 cm L:244 cm H: 0,6 cm
Anvendelse: F.eks til stern og sokkel Vægt: 13,5 kg/stk.

190,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Lidenskab for det, der er bedre.

SCG, et førende forretningskonglomerat i ASEAN regionen, der har forpligtet sig til at drive forretning i overensstemmelse med god selskabsledelse og bæredygtige udviklingsprincipper gennem 100 år. Koncernens mangeårige tradition for læring, tilpasning og udvikling på alle områder, har gjort det muligt for SCG at overleve bølgen af ​​kriser og udfordringer og opnå bred anerkendelse som en rollemodel for andre virksomheder, både lokalt og internationalt.

SCG blev oprettet i 1913 efter et kongeligt dekret fra Hans Majestæt Kong Rama VI til at producere cement. Det vigtigste byggemateriale til infrastrukturprojekter, der i høj grad bidrog til landets fremskridt i løbet af denne periode. Siden grundlæggelsen er SCG vokset kontinuerligt og diversificeret ind i tre kerneforretninger, nemlig SCG Cement Building Materials business, SCG Chemicals business, og SCG Packaging business.

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord