Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.
Pris fra373,61kr pr m2

Rockfon SwiftFix lim – 10 liter spand – System B

Montering bliver en leg med Rockfon Swift Fix Lim – den perfekte løsning til dig, der elsker at gøre det selv! Limen gør det muligt at fastgøre akustikplader på både vandrette, lodrette og skrå overflader, og med denne alsidige installationsmulighed kan du vælge mellem hel- eller halvforbandt mønster samt opsætning som flåder for en hurtig og problemfri montering.

Rockfon Swift Fix Lim er en bekvem måde at sikre god lydabsorption gennem en enkel og effektiv limbaseret installation. Den skaber et skjult loftsystem, der er perfekt til områder med begrænset indbygningshøjde, hvor et konventionelt nedhængt loft ikke er en praktisk mulighed.

Dette system består af Rockfon B-kantplader og lim, som er designet til at passe til forskellige typer af etageadskillelser og overflader. Den alsidige loftløsning kan bruges på vandrette, lodrette eller skrå flader og monteres som et komplet loft i enten hel- eller halvforbandt mønster eller opsættes som flåder. Gør-det-selv med lethed og skab det perfekte loft med Rockfon Swift Fix Lim!

Anvendes sammen med vores Rockfon plader der passer hertil, se produkterne her.

1.345,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

en sikker samarbejdspartner

BMC A/S og BMC Danmark A/S er begge selskaber i GF Inveco koncernen, som har aktiviteter i bl.a byggevarebranchen, shipping, spedition og ejendomme. GF Inveco koncernen består i dag af 30 selskaber, som alle komplementerer hinanden. Koncernen opererer egne skibe og terminaler både i Danmark og Norge, og styrer således den logistiske udfordring for de enkelte målgrupper.

BMC A/S (Building Material Corporation) blev etableret i 1987 i Aalborg og fejrede i 2017 sit 30 års jubilæum, og har siden opstarten, markedsført og solgt byggevarer i Danmark og Norge.
BMC Danmark A/S er et datterselskab under BMC A/S i Danmark.
Koncernen fremstår i dag som en betydelig leverandør af byggevarer til det skandinaviske marked.

Selskabet har satset på langvarige samarbejdspartnere og kan derfor byde ind med en lang række kvalitetsproducenter fra såvel det europæiske, som det oversøiske marked.

Produktion af woodpanel
Se hvordan et woodpanel bliver til
Klik her
Previous slide
Next slide

Dokumenter

Rockfon systembeskrivelse – System b
EPD – Rockfon

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord