Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Ripstaal Svalehaleplade – 63 cm

Svalehaleplader kan bruges til et bredt spektrum af opgaver og gør-det-selv-projekter, men ofte bruges de til at lave tynde gulvkonstruktioner på, da det er en rigtig nem måde at gøre det på. Mere specifikt, så bliver en svalehaleplade brugt til forskalling af tynde betongulvkonstruktioner på bærende træbjælker. Det kan være med til at opnå en stor styrke og samtidig styrke bæreevnen af den samlede gulvkonstruktion.

Materiale: stål Størrelse: 63x 153 cm

Minimums bestilling 5 stk.

Prisen er pr. stk.

255,00 kr.355,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Ripstaal

Ripstaal BV blev grundlagt i slutningen af ​​1960’erne som producent af metalprofiler. I årenes løb har virksomheden udviklet sig til markedsleder inden for efterbehandling af produkter til den professionelle byggeindustri. Ripstaal BV leverer nu et omfattende udvalg af profiler og smarte, innovative efterbehandlingsprodukter i 14 europæiske lande.

Ekstruderingsprodukter

Ripstaal Extrusion BV er en førende producent af plastprofiler. Ekstrudering er en samlebetegnelse for en produktionsmetode, hvor plastgranulat presses gennem en form. Før det presses, opvarmes granulatet til en homogen masse. Ekstrudering er en kontinuerlig proces. Formen indeholder et eller flere flere mere eller mindre komplekse formede huller, som til sidst giver profilen dens form. Når det smeltede materiale presses gennem formen, har det antaget formen af ​​den ønskede profil. Profilen transporteres derefter af en trækkende enhed og afkøles med vand og luft. Det er muligt at forsyne profiler med huller, enkelt eller dobbeltsidet tape osv.

Previous slide
Next slide
6

Dimensioner

153 cm., 220 cm.

Dokumenter

Brochure

DoP

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord