Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Ripstaal Clipskinne til gulvarmeslange – 100 cm

Ripstaal clipskinne monteres med passende afstand imellem sig, således at gulvvarmeslangen er sikkert fæstnet til svalehalepladen.

Forbrug: 3 stk pr. m2

Størrelse: 100 cm Klæbende tape medfølger

108,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Ripstaal

Ripstaal BV blev grundlagt i slutningen af ​​1960’erne som producent af metalprofiler. I årenes løb har virksomheden udviklet sig til markedsleder inden for efterbehandling af produkter til den professionelle byggeindustri. Ripstaal BV leverer nu et omfattende udvalg af profiler og smarte, innovative efterbehandlingsprodukter i 14 europæiske lande.

Ekstruderingsprodukter

Ripstaal Extrusion BV er en førende producent af plastprofiler. Ekstrudering er en samlebetegnelse for en produktionsmetode, hvor plastgranulat presses gennem en form. Før det presses, opvarmes granulatet til en homogen masse. Ekstrudering er en kontinuerlig proces. Formen indeholder et eller flere flere mere eller mindre komplekse formede huller, som til sidst giver profilen dens form. Når det smeltede materiale presses gennem formen, har det antaget formen af ​​den ønskede profil. Profilen transporteres derefter af en trækkende enhed og afkøles med vand og luft. Det er muligt at forsyne profiler med huller, enkelt eller dobbeltsidet tape osv.

Previous slide
Next slide
Dimensioner

122 cm., 153 cm., 183 cm., 200 cm., 220 cm.

Dokumenter

Montagevejledning

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord