Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Ripstaal Bedkant 10 m – Sort H: 14 cm

Ripstaal bedkant er det ideelle produkt til at skabe smukke afgrænsninger i din have.
Ripstaal bedkant kan bruges som afgrænsning til din græsplæne, kant til stier, ved prydbelægning og plantebede i din køkkenhave. Med Ripstaal bedkant kan du ikke blot lave en utrolig stabil kant, men også et godt og miljøvenligt alternativ til andre stål- og træløsninger.

Ripstaal bedkanter er lavet af 100% genanvendelig husholdningsplastik. Det giver plastikken fra din husholdning et nyt liv. Samtidig kan Ripstaal bedkant også genanvendes og bruges som råmateriale til nye produkter. Ripstaal bedkanter er vedligeholdesesfri og har en lang levetid.

Ripstaal bedkant er tilgængelig i farverne grå og sort. Bedkanterne kan bores og saves i ligesom træ. Brug en grovetandet sav for bedre afkøling, så plasten ikke smelter. Kantafslutning kan let skrues med en tyndspidset skrue. Hvis du bruger kraftige skruer og søm, anbefales det at forbore.
For bedre at kunne holde bedkanterne på plads anbefales det at bruge Ripstaal bedkant montagespyd. Montagespyd tjener også til at støtte bedkanterne mod bøj og bølger. Ved lige kanter anbefales det at udrulle Ripstaal bedkant før brug, og lade den ligge lidt før brug.

Fordelene ved Ripstall bedkant:

  • Lang levetid
  • Modstandsdygtig overfor råd
  • Bøjelig
  • Let at transportere
  • Enkel fastgørelse med montagespyd
  • Velegnet til afgrænsning af græsplæner, havesti, køkkenhave og havedam.

Vil du gerne se varen inden du køber? Book en tid her

325,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Ripstaal

Ripstaal BV blev grundlagt i slutningen af ​​1960’erne som producent af metalprofiler. I årenes løb har virksomheden udviklet sig til markedsleder inden for efterbehandling af produkter til den professionelle byggeindustri. Ripstaal BV leverer nu et omfattende udvalg af profiler og smarte, innovative efterbehandlingsprodukter i 14 europæiske lande.

Ekstruderingsprodukter

Ripstaal Extrusion BV er en førende producent af plastprofiler. Ekstrudering er en samlebetegnelse for en produktionsmetode, hvor plastgranulat presses gennem en form. Før det presses, opvarmes granulatet til en homogen masse. Ekstrudering er en kontinuerlig proces. Formen indeholder et eller flere flere mere eller mindre komplekse formede huller, som til sidst giver profilen dens form. Når det smeltede materiale presses gennem formen, har det antaget formen af ​​den ønskede profil. Profilen transporteres derefter af en trækkende enhed og afkøles med vand og luft. Det er muligt at forsyne profiler med huller, enkelt eller dobbeltsidet tape osv.

Previous slide
Next slide
Størrelse 1000 × 14 × 7 cm

Produktinformation

Farve: Sort Størrelse: L: 10 m H: 14 cm
Materiale: Genanvendeligt husholdningsplast

Dokumenter

Brochure

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord