Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Palissa Mosaik Sildebensflise – Håndprøve

Er du usikker på om denne fliser passer ind i dit hjem? Så bestil en håndprøve og få mulighed for at se den i de omgivelser den skal bruges i. På den måde sikre du at dit kommende flisegulv passer til din øvrige indretning.

Med disse super flotte sildebensmosaikker fra SCG, behøver du ikke være bange for at give dig i kast med at lægge fliser i det moderne sildebensmønster. Mosaikkerne er monteret I sildebensmønsteret på et 29 x 29,9 cm stort net. Dette gør det supernemt at montere fliserne og du skal ikke bruge oceaner af tid på at montere hver enkelt lille flise. Mosaikkerne fås i to lækre farver, som vil passe ind i ethvert hjem.

Hver pakke indeholder 10 stk. net som svarer til 0,86 m2.

Prisen er pr. håndprøve

25,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Lidenskab for det, der er bedre.

SCG, et førende forretningskonglomerat i ASEAN regionen, der har forpligtet sig til at drive forretning i overensstemmelse med god selskabsledelse og bæredygtige udviklingsprincipper gennem 100 år. Koncernens mangeårige tradition for læring, tilpasning og udvikling på alle områder, har gjort det muligt for SCG at overleve bølgen af ​​kriser og udfordringer og opnå bred anerkendelse som en rollemodel for andre virksomheder, både lokalt og internationalt.

SCG blev oprettet i 1913 efter et kongeligt dekret fra Hans Majestæt Kong Rama VI til at producere cement. Det vigtigste byggemateriale til infrastrukturprojekter, der i høj grad bidrog til landets fremskridt i løbet af denne periode. Siden grundlæggelsen er SCG vokset kontinuerligt og diversificeret ind i tre kerneforretninger, nemlig SCG Cement Building Materials business, SCG Chemicals business, og SCG Packaging business.

Størrelse 29 × 29,9 cm

Produktinformation

Materiale: Porcelæn mosaik. Antal kvm pr pakke: 0.86 kvm
Antal stk. pr pakke:  10 Størrelse: 29.9x  29.9 cm
Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord