Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Kork diamond | Natur | 17,4x30x0,7 cm | 6 stk/pkk

Disse korkplader i diamant form kan lave en helt unik vægdekoration. De har ikke kun en unik æstetik, men de har også lydisolerende kvaliteter! Korkens struktur og elasticitet gør det muligt for den samtidig at undertrykke lyden fra luften og dermed give en bedre akustik.

Diamantformen gør at disse plader kan bruges kreativt til at lavet et helt unikt mønster eller opsætning på væggen. Korken er af naturlig oprindelse, hvilket gør, at hvert panel har sit eget individuelle udtryk og karakter. Så du hurtigt og nemt kan forvandle enhver væg i dit hjem til noget særligt!

Kork er et bæredygtigt produkt og har en lav miljøpåvirkning, hvilket gør det til et ideelt valg for alle, der ønsker at skabe en miljøvenlig indretning.

Anvendelse & Fordele
Naturligt kork, der kan bruges til kommercielle og private anvendelser, til både gulv-, loft- og vægkonstruktioner.

  • Naturligt & miljøvenligt
  • Modstandsdygtigt
  • Termoisolerende
  • Akustiske egenskaber

Miljøvenligt
Kork er et råmateriale, der stammer fra træer som regenererer sig selv. Dets anvendelse belaster således ikke miljøet. Tværtimod afsætter kork et negativt CO2 aftryk.

I hele produktionsprocessen og korkens levetid opfanger det mere CO2 end det udleder. Kork giver mere til naturen end det tager, selv når lange transporter indkalkuleres. Kork er en enestående ”miljøduks”.

Korkeg
Korkegen (Quercus Suber) er den eneste trætype i verden, som laver et så tykt korklag med en ensartet struktur og som af sig selv vokser ud, når det dækkende lag uddør.

Bark fra dette træ – som normalt blot omtales som ”kork” – er dødt korkvæv, som konstant dannes i disse træers livscyklus, idet omfanget af stammen og grenene hele tiden udvider sig.

Vil du gerne se varen inden du køber? Book en tid her

167,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

8 grunde til at du skal vælge kork

Naturlig. Genanvendelig. Biologisk nedbrydeligt. Samt stærk, blød og fleksibel. Kork er et glimrende valg for alle med grønne ambitioner – og en nøgleingrediens i mange af vores løsninger.

Flere og flere designere og arkitekter inddrager kork i deres projekt. Der er flere grunde til det. For det første behovet for en miljøvenlig og bæredygtig løsning på grund af forbrugernes og brugernes bevidsthed. For det andet er kork et unikt materiale af egenskaber. Nem at vedligeholde, antibakteriel og langtidsholdbar er blot nogle få af dem. Desuden kan den anvendes på mange måder i indendørs rum. Den kan placeres på vægge, gulve, møbelbeklædning og meget mere – giver altid en varm og naturlig stemning til omgivelserne. Og så er det et materiale, der giver mere, end det kræver ud fra et miljømæssigt perspektiv.

 
 

Produktinformation

Materiale: Kork Størrelse: L: 300 mm B: 174 mm H: 7 mm
Farve: Natur Antal pr. pakke: 6 stk
Brandklasse: Euroklasse E Godkendelser: FSC Godkendt

Dokumenter

BMC Kork – Datablad
BMC Kork – Bæredygtighed

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord