Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Håndprøve Zmartbuild SPC Vinylgulv – Sand Oak

Inspireret af naturen, er Zmartbuild vinylgulv specielt designet, så det passer i indretning af hjemmet og lettere erhverv, smukt realistiske og også meget praktisk.

SPC Vinylgulve står for stenplastkomposit vinylgulve. Gulvet er designet som en luksusvinyl, der på grund af dens unikke blanding af marmorstøv, polymer og stabilisatorer, er et ekstremt slidstærkt vinylgulv. Det kan derfor med fordel lægges et sted hvor der er meget trafik. Gulvet kan også lægges steder hvor der er store lysindfald, da dette gulv nemt kan klare temperaturforskellen i overfladen.

Produktets design reflekterer sig i den naturlige tilfældighed, som kommer fra rigtige naturmaterialer. For at opnå den helt rigtige følelse, og ikke ligne et
plastikgulv, så har hver enkelt gulvplade sit eget unikke tekstur design.

Miljøvenligt & 100% genanvendelig.

Prisen er pr. stk.

25,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Lidenskab for det, der er bedre.

SCG, et førende forretningskonglomerat i ASEAN regionen, der har forpligtet sig til at drive forretning i overensstemmelse med god selskabsledelse og bæredygtige udviklingsprincipper gennem 100 år. Koncernens mangeårige tradition for læring, tilpasning og udvikling på alle områder, har gjort det muligt for SCG at overleve bølgen af ​​kriser og udfordringer og opnå bred anerkendelse som en rollemodel for andre virksomheder, både lokalt og internationalt.

SCG blev oprettet i 1913 efter et kongeligt dekret fra Hans Majestæt Kong Rama VI til at producere cement. Det vigtigste byggemateriale til infrastrukturprojekter, der i høj grad bidrog til landets fremskridt i løbet af denne periode. Siden grundlæggelsen er SCG vokset kontinuerligt og diversificeret ind i tre kerneforretninger, nemlig SCG Cement Building Materials business, SCG Chemicals business, og SCG Packaging business.

Farver Vinylgulv

Sand Oak

Type

Vinylgulv

Produktinformation

Information: ZMARTBUILD vinylgulv kommer i forskellige dekorative gulvmønstre velegnet til forskellige former for brug. Let vedligeholdelse: Disse gulve kræver meget lidt vedligeholdelse. Alt hvad du behøver er en våd moppe. Disse gulve har også en beskyttende UV-belægning, der gør gulvene nemme at rengøre og beskytter dem mod daglig brug.
Vandfast og skridsikkert: Materialet tåler den ultimative udfordring i et hjem, og er i stand til at stå imod bla. våde og beskidte sko. Gulvet er også husdyrvenligt. Kan anvendes både i private hjem og i let erhverv.  Limfri montering: Zmartbuild vinylgulv kommer med et SPC kliklås-system, hvilket gør monteringen nem og hurtig. Du har kun brug for få stykker værktøj.Gulvet er samtidig utroligt nemt at skifte ud.
Naturlig design og følelse: Det er blødt og behageligt at gå på, og kan lægges ovenpå et eksisterende gulv. Materialet er både slidstærkt og robust, men er samtidig støjdæmpende, isolerende, varmende og er et billigt alternativ. Lag: UV-Belægning / slidlag / dekorations lag /robust kerne
Tekstur: Træstruktur Størrelse: l 122 cm, b: 12,2 cm, h: 0,5 cm
Materiale: 100% vinyl Farve: Dark oak
Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord