0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Grøn Mosaik Flise - Håndprøve

Er du usikker på om denne fliser passer ind i dit hjem? Så bestil en håndprøve og få mulighed for at se den i de omgivelser den skal bruges i. På den måde sikre du at dit kommende flisegulv passer til din øvrige indretning.

Giv dit køkken eller badeværelse lidt farve og liv med disse lækre mosaikker fra SCG. Med mønstret og farverne på de enkelte mosaikker kan man nemt forvandle det kedeligste rum til noget nyt og spændende.

Mosaikkerne leveres monteret på et 29,7 x 29,7 cm stort net, med 9 stk. mosaikker på hver. Dette gør det nemt at montere mosaikkerne.

Hver pakke indeholder 10 stk. net som svarer til 0,93 m2.

Prisen er pr. håndprøve

25,00 kr.

Lidenskab for det, der er bedre.

SCG, et førende forretningskonglomerat i ASEAN regionen, der har forpligtet sig til at drive forretning i overensstemmelse med god selskabsledelse og bæredygtige udviklingsprincipper gennem 100 år. Koncernens mangeårige tradition for læring, tilpasning og udvikling på alle områder, har gjort det muligt for SCG at overleve bølgen af ​​kriser og udfordringer og opnå bred anerkendelse som en rollemodel for andre virksomheder, både lokalt og internationalt.

SCG blev oprettet i 1913 efter et kongeligt dekret fra Hans Majestæt Kong Rama VI til at producere cement. Det vigtigste byggemateriale til infrastrukturprojekter, der i høj grad bidrog til landets fremskridt i løbet af denne periode. Siden grundlæggelsen er SCG vokset kontinuerligt og diversificeret ind i tre kerneforretninger, nemlig SCG Cement Building Materials business, SCG Chemicals business, og SCG Packaging business.

Størrelse 29.7 × 29.7 cm

Produktinformation

Materiale: Porcelæn mosaik. Antal kvm pr pakke: 0.93 kvm
Antal stk. pr pakke:  10 Størrelse: 29.7x  29.7 cm

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Gå ikke glip af vores aktuelle tilbud

Skynd dig at se alle vores tilbud. Måske der er noget du står og mangler 

Scroll til toppen

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du adgang til eksklusive rabatkoder, konkurrencer og fordele.

* Skal udfyldes

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord