Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.
Pris fra44,81kr pr m

Frøslev terrassebrædder 32×150 mm – brunimprægneret – rillet – 510 cm – 21 stk./ 15 m2

I denne pakke får du 15 m2 Select terrasse i brun trykimprægneret fyr. Med Frøslev Select terrassebrædder får du et terrassebræt i bedste kvalitet produceret af en råvare i minimum i Kvinta kvalitet. Brædderne er håndsorteret efter Frøslevs interne Select sorteringsregler. Profilet er rilley på begge sider. Brædderne er trykimprægneret efter NTR standarder, hvilket sikrer en lang holdbarhed. Der ydes 20 års garanti på trykimprægneret træ fra Frøslev ved korrekt montage. Træ er et levende materiale og vil blive påvirket af vind og vejr. Vi anbefaler vi at du løbende behandler træet for at forlænge holdbarheden.

Materiale: Gran, fyr, lærk Farve: Brun
Størrelse: L :510 cm, B: 15 cm H: 3,2 cm Antal pr. pakke: 21 stk./ 15 m2

4.799,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Society of Lifestyle
Et univers af livsstil, inspiration & oplevelser

Society of Lifestyle er et inspirerende livsstilsunivers med fem unikke og forskellige mærker: House Doctor, Nicolas Vahé, byNORD, Meraki og Monograph. Mens hvert mærke har sit eget sortiment og sin identitet, repræsenterer Society of Lifestyle et komplet livsstilskoncept. Et koncept baseret på moderne æstetik og tydelige designs.

Deres historie begyndte i 2001 under navnet House Doctor. I 2019 ændrede de deres navn til Society of Lifestyle. Et navn, der afspejler hvem de er – og deres formål. Samfundet henviser til deres interne mærker, mens Livsstil er det, der driver dem-deres passion. Gennem deres passion for innovativt design tilbyder de en nøje sammensat samling af stykker, der inkorporerer de tendenser, der påvirker vores hjem og liv. De giver ideer og inspiration til at skabe et personligt hjem. Et hjem med plads til at bo.

Journal
Kom med bag hverdagskulissen hos Society of liffestyle, hvor du får en rundvisning i Deres univers.
Klik her
Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord