Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Plankebord – Design selv

Med et plankebord får du naturen ind i dit hjem og skaber et smukt midtpunkt, hvor familie og venner kan samles. Da bordet er lavet af naturlige materialer, er hvert bord helt unikt. Dette skyldes at egetræet er et levende og naturligt materiale, som ikke kan bestilles som stabel vare fra en fabrik. Hvert eneste stykke egetræ, der bliver brugt til at fremstille et B&S design plankebord, har sit helt eget udseende og udtryk, som tages med videre til det færdige plankebord og derved gør hvert bord til helt sin egen.

Med et B&S Design plankebord kan du få et bord det passer ind i dit hjem både med størrelsen og udsenet. Alt du skal gøre er at indtaste dine ønsker nedenfor. Så sørger vi for at fremstille et smukt bord til dig.

Da bordet er fremstillet af et levende materiale, kan træet give sig en smule, alt afhængigt af hvilket rum det placeres i. Dette kan man ikke undgå ved ægte massive plankeborde

Leveringstid: Forventet 8-12 uger. Du får nærmere info efter du har lagt ordren.

OBS! Ved bestilling fraskriver du dig de 30 dages returret og godkender, at de valg du har anført er korrekte. Bordet leveres usamlet (medmindre opsætning er tilvalgt)

Materiale: Egetræ. En hel plade af sammensatte planker Størrelse: Valgfri længde og bredde (Mellem L:150-400 cm. B: 75-120 cm). Pladerne varrier mellem 34-40 mm i højden.
Overfladebehandling: valgfri Ben: Form valgfri. Materiale: træ eller stål

5.500,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Kvalitets produkter der gør boligfornyelsen nem og enkel

B&S design er vores eget brand og indeholder produkter, hvor vi selv har stået for designet. Vi stiler efter at skabe kvalitetsprodukter, lavet i gode stærke materialer, der kan holde til at blive brugt og bevarer deres flotte udseende. Alle produkter bliver efterset, så de lever op til de europæiske standarter.

Sortimentet indeholder på nuværende tidspunkt havemøbler og interiør, som vi i samarbejde med dygtige håndværkere har skabt. Produkterne er håndvævede i stærke materialer der kan modstå vind og vejr, men som samtidig har et smukt og elegant look der passer ind i den nordiske indretning.

Drømmen er at udvide sortimentet med mange flere produkter, der kan hjælpe dig med at forny og indrette dit hjem nemt og enkelt.

Produktinformation

Materiale: Egetræ. En hel plade af sammensatte planker Størrelse: valgfri (L:150-400 cm. B: 75-120 cm)
Overfladebehandling: valgfri Ben: Form valgfri. Materiale: træ eller stål
Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord