Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Cotto hexagon fliser – 5532 Brown red – Håndprøve

Er du usikker på om denne fliser passer ind i dit hjem? Så bestil en håndprøve og få mulighed for at se den i de omgivelser den skal bruges i. På den måde sikre du at dine kommende fliser passer til din øvrige indretning.

SCG hexagon fliser i serien Cotto er små fliser på 5,9×5,1 cm monteret på et net, klar til at blive monteret på vægge eller gulve i hele hjemmet. Mosaikkerne er lavet af keramik og har fås i en række levende farver, hvilket gør dem perfekte til at tilføje lidt ekstra farve til ethvert rum. Takket være deres sekskantede form giver disse fliser en interessant visuel effekt, der gør det endnu nemmere at tilpasse dit indretningsprojekt.

Installationen er hurtig og nem, med nettet, der sikrer den samme fugeafstand mellem fliserne.

Med SCG sekskantede mosaikker kan du skabe unikke og iøjnefaldende designs. For et tidløst look, der aldrig går af mode, skal du få fat i denne mosaikflise i dag!

Bemærk: Dette er en håndprøve – Produktet findes her

25,00 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Lidenskab for det, der er bedre.

SCG, et førende forretningskonglomerat i ASEAN regionen, der har forpligtet sig til at drive forretning i overensstemmelse med god selskabsledelse og bæredygtige udviklingsprincipper gennem 100 år. Koncernens mangeårige tradition for læring, tilpasning og udvikling på alle områder, har gjort det muligt for SCG at overleve bølgen af ​​kriser og udfordringer og opnå bred anerkendelse som en rollemodel for andre virksomheder, både lokalt og internationalt.

SCG blev oprettet i 1913 efter et kongeligt dekret fra Hans Majestæt Kong Rama VI til at producere cement. Det vigtigste byggemateriale til infrastrukturprojekter, der i høj grad bidrog til landets fremskridt i løbet af denne periode. Siden grundlæggelsen er SCG vokset kontinuerligt og diversificeret ind i tre kerneforretninger, nemlig SCG Cement Building Materials business, SCG Chemicals business, og SCG Packaging business.

Dokumenter

Datablad

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord