Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Nordlux Clyde | Pendel | Sort

Kombinationen af stringent nordisk design og nytænkende teknologi forenes på den mest overbevisende facon i Clyde serien. Clyde har indbygget lysdæmpefunktion, hvilket giver mulighed for at indstille lyset i tre steps efter behov og situation fra din almindelige stikkontakt. Desuden består lampehovedet af ringe, hvor lysintensiteten afhænger af antallet af ringe, som er tændt.

Har du et langt spisebord eller en stor køkkenø, er Clyde den perfekte pendel herover, da de fire lyskilder udsender en masse lys. Det smalle design gør, at pendlen ikke fylder i rummet eller tager udsyn. Med den indbyggede lysdæmpefunktion kan du ligeledes skifte fra et funktionelt lys, når der laves lektier til et varmt lys, når du spiser middag med venner og familie.

Farve: Sort Type:  Pendel lamper
Indendørs/udendørs:  Indendørs IP klassificering: IP20
Højde:  22.25 cm Bredde:  cm
Dybde:   cm Længde: 89.6 cm
Diameter:   cm Fatning: LEDModule
Kabelfarve:  Sort Kabellængde: 200 cm
Max watt:   Lumen: 
Farvetemperatur:   Dæmpbar: Ja – Vælg humør
Vægt:  2 kg Tænd/sluk knap: 
Pære:   Mærke: Nordlux

832,50 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Nordlux

Nordlux er et dansk brand blev etableret i 1977 med det formål at skabe moderne belysningsdesign, der er både funktionelt og æstetisk tiltalende. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af moderne, klassiske og unikke produkter til bolig-, erhvervs- og industribrug.

De stræber efter at skabe innovative designs, der kan bruges i forskellige omgivelser, fra udendørs områder til hjem og kontorer. Nordlux stræber efter at balancere funktionalitet med æstetik, hvilket gør deres produkter til et fremragende valg for alle, der ønsker at skabe en smuk og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Deres designs er skabt med sans for detaljer og kvalitetsmaterialer for at sikre, at kunderne får de bedste belysningsløsninger, der findes. Nordlux tilbyder en bred vifte af produkter, der spænder fra loftslamper, væglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper m.v.

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord