Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Nordlux Trinidad | Pendel | Natur

Trinidad serien er fremstillet i det smukke og naturlige materiale bambus, som bringer naturen ind i indretningen på fineste vis. Det flettede gittermønster af bambus er håndlavet og giver et dekorativt lysmønster i rummet, når lyset bryder igennem de flettede bambusstrå, og skaber dermed en varm og hyggelig stemning.

Trinidad pendel spreder et blødt diffust lys i alle retninger og er derfor ideel til at hænge over spisebordet eller som hyggebelysning i stuen eller soveværelset. Med sit simple og naturlige udtryk passer den ind i de fleste hjem.

Farve: Natur Type:  Pendel lamper
Indendørs/udendørs:  Indendørs IP klassificering: IP20
Højde:  28 cm Bredde: 35 cm
Dybde:   cm Længde: 35 cm
Diameter:  35 cm Fatning: E27
Kabelfarve:  Hvid Kabellængde: 200 cm
Max watt:  25W Lumen: 
Farvetemperatur:   Dæmpbar: Ja – Vælg dæmpbar pære
Vægt:  0.42 kg Tænd/sluk knap: 
Pære:   Mærke: Nordlux

540,00 kr.

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Nordlux

Nordlux er et dansk brand blev etableret i 1977 med det formål at skabe moderne belysningsdesign, der er både funktionelt og æstetisk tiltalende. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af moderne, klassiske og unikke produkter til bolig-, erhvervs- og industribrug.

De stræber efter at skabe innovative designs, der kan bruges i forskellige omgivelser, fra udendørs områder til hjem og kontorer. Nordlux stræber efter at balancere funktionalitet med æstetik, hvilket gør deres produkter til et fremragende valg for alle, der ønsker at skabe en smuk og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Deres designs er skabt med sans for detaljer og kvalitetsmaterialer for at sikre, at kunderne får de bedste belysningsløsninger, der findes. Nordlux tilbyder en bred vifte af produkter, der spænder fra loftslamper, væglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper m.v.

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord