Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Nordlux Spot box 19x19x15 | Tilbehør | Grå

Spotboxens formål er, at holde dampspærren tæt, samt overholdelse af anbefalede luftmål på indbygningsspots med max 35W lyskilder. Den har en selvklæbende kant, der fastgøres mod dampspærrren. Den er fremstillet i brandhæmmende V-plastmateriale.

Farve: Grå Type:  Tilbehør
Indendørs/udendørs:  Indendørs IP klassificering:
Højde:  15 cm Bredde: 19 cm
Dybde:   cm Længde: 19 cm
Diameter:   cm Fatning:
Kabelfarve:  Kabellængde:  cm
Max watt:  Lumen:
Farvetemperatur:  Dæmpbar:
Vægt:  0.19 kg Tænd/sluk knap:
Pære:  Mærke: Nordlux

45,00 kr.

Nordlux

Nordlux er et dansk brand blev etableret i 1977 med det formål at skabe moderne belysningsdesign, der er både funktionelt og æstetisk tiltalende. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af moderne, klassiske og unikke produkter til bolig-, erhvervs- og industribrug.

De stræber efter at skabe innovative designs, der kan bruges i forskellige omgivelser, fra udendørs områder til hjem og kontorer. Nordlux stræber efter at balancere funktionalitet med æstetik, hvilket gør deres produkter til et fremragende valg for alle, der ønsker at skabe en smuk og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Deres designs er skabt med sans for detaljer og kvalitetsmaterialer for at sikre, at kunderne får de bedste belysningsløsninger, der findes. Nordlux tilbyder en bred vifte af produkter, der spænder fra loftslamper, væglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper m.v.

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord