Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Nordlux Notti | Pendel | Sort

Notti er et flot eksempel på form, materiale og detalje, som går op i en højere enhed. Det smukke organiske og harmoniske formsprog giver Notti et fuldendt og æstetisk udtryk, som med sikkerhed vil gøre sig godt i enhver indretning.

Udgangspunktet er den elegante dekorationspære, som her får en nydelig indpakning i en fatning af mat sort metal med rund organisk form. Dette resulterer til en fin lampe, som giver en hyggelig stemning både tændt og slukket. Hæng gerne flere sammen i et hjørne med forskellige dekorative pærer – det skaber liv i indretning og giver et flot visuelt udtryk.

Farve: Sort Type:  Pendel lamper
Indendørs/udendørs:  Indendørs IP klassificering: IP20
Højde:  12.5 cm Bredde: 6 cm
Dybde:   cm Længde: 6 cm
Diameter:  6 cm Fatning: E27
Kabelfarve:  Sort Kabellængde: 200 cm
Max watt:  40W Lumen: 
Farvetemperatur:   Dæmpbar: Ja – Vælg dæmpbar pære
Vægt:  0.32 kg Tænd/sluk knap: 
Pære:   Mærke: Nordlux

Original price was: 119,00 kr..Current price is: 107,10 kr..

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

Nordlux

Nordlux er et dansk brand blev etableret i 1977 med det formål at skabe moderne belysningsdesign, der er både funktionelt og æstetisk tiltalende. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af moderne, klassiske og unikke produkter til bolig-, erhvervs- og industribrug.

De stræber efter at skabe innovative designs, der kan bruges i forskellige omgivelser, fra udendørs områder til hjem og kontorer. Nordlux stræber efter at balancere funktionalitet med æstetik, hvilket gør deres produkter til et fremragende valg for alle, der ønsker at skabe en smuk og indbydende atmosfære i ethvert rum.

Deres designs er skabt med sans for detaljer og kvalitetsmaterialer for at sikre, at kunderne får de bedste belysningsløsninger, der findes. Nordlux tilbyder en bred vifte af produkter, der spænder fra loftslamper, væglamper, pendler, bordlamper og gulvlamper m.v.

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord