0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Molto Luce væg lampe, Next - Black/gold

Minimalistisk vægbelysning i et tidsløst design. NEXT er udstyret med to indvendige “vinger”, som gør at lyskeglen kan justeres i bredden både foroven og forneden fra helt smal til bred. Denne funktion giver mulighed for at bruge lampen dekorativt.Lampen afgiver et blødt klart lys 3000k. NEXT kan bruges i mange forskellige miljøer, som i private hjem til kontormiljøer eller køkken og badeværelser. Next kan også bruges som udendørs lampe, til at skabe flotte refleksioner på f.eks husvæggen. Dette er en bestillingsvare og har en leveringstid på 1-4 uger.

1.597,50 kr.

Mere end bare lys

I mere end 35 år har Molto Luce været fokuseret på belysning. Multifacetteret lys. Produktdesign i sin smukkeste form kombineret med enestående ydeevne kombineret med omfattende planlægningskendskab. Alt i alt resulterer dette i en samlet pakke med æstetik, ydeevne og fordele.
Professionelle belysningsløsninger til alle slags rum, butikker, hoteller, restauranter, læger, universiteter, kontorer eller private huse. Tilstrækkeligt designet til at passe til specifikke, varierede opgaver. De er situations  og individuelt designet i et sammenhængende overordnet koncept. I sidste ende er rummet perfekt oplyst: lyset er placeret, hvor det er nødvendigt, atmosfæren, som den skal, og farven, output og effektivitet passer perfekt til omstændighederne. Arkitektur, interiør og belysningsløsninger er en planlagt symbiose. I sidste ende handler det ikke om lysstyrken i sig selv, men om en yderligere effekt, humør og trivsel samt større fleksibilitet, ydeevne og effektivitet.

Tidligere
Næste

Produktinformation

Materiale: Aluminium Lys kilde: LED 7w
Lys farve: Blød klar hvid 3000k Størrelse: H: 10 cm B: 10 cm D: 10 cm
Farve: Black/gold Vægt: 0,92 kg

Dokumenter

Datablad

 

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Gå ikke glip af vores aktuelle tilbud

Skynd dig at se alle vores tilbud. Måske der er noget du står og mangler 

Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord