+ 45 96 31 28 28

Kundeservice

Muubs vask, Vally M – Natur

Stenvask Valley M fra Muubs. Den populære vask i flodsten findes nu også i en større model.
Flodsten er et naturmateriale, og derfor får du med Valley vasken en helt unik badeværelsesvask, hvor hver riverstone vask er forskellig i form, farve og struktur. Med en stenvask har du mulighed for at tilhører badeværelset et helt specielt og unikt touch, samt skabe et personligt badeværelse der oser af autenticitet og råhed.
Hullet i vasken er 4,3 cm i diameter og passer til rørstørrelsen 1 ¼ tomme.

Dette er en bestillingsvare og har derfor en leveringstid på 1-4 uger.

2.999 kr.

Fri fragt over 499,-

Hurtig levering fra eget lager

30 dages returret

100% sikker nethandel

Muubs

Muubs er interiørdesign innovation. Det er i Muubs DNA hele tiden at skubbe grænser-ne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. De vender principperne for masseproduktion på hovedet. 

Muubs skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder. 
Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror Muubs på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.

Produkter, der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldrer yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem. Muubs kalder det ‘beauty in imperfection’.

Tidligere
Næste
Størrelse 37 × 80 × 15 cm

Produktinformation

Materiale: Flodsten Størrelse: B: 80 cm H: 15 cm D: 37
Vægt: 44,88 kg Farve: Natur
Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord