0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Muubs tillægsplade 150, Space - Smoked

Denne tillægsplade passer til det runde spisebord Space 150. Pladen giver bordet den fantastiske detalje, at det kan forlænges med 50 cm, så der bliver plads til flere personer omkring det. Med tillægspladen får bordet en oval form, som kun gør det mere praktisk og endnu smukkere. Til pladen medfølger en vedligeholdelsesguide, der beskriver hvordan pladen rengøres og bruges, så levetiden forlænges. Guiden kan du også finde længere nede på siden under fanen dokumenter.

Dette er en bestillingsvare og har derfor en leveringstid på 1-4 uger

2.879,10 kr.

Muubs

Muubs er interiørdesign innovation. Det er i Muubs DNA hele tiden at skubbe grænserne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. De vender principperne for masseproduktion på hovedet. 

Muubs skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder. 
Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror Muubs på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.

Produkter, der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldrer yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem. Muubs kalder det ‘beauty in imperfection’.

Tidligere
Næste
Størrelse 50 × 150 × 2,5 cm

Produktinformation

Materiale: Eg Størrelse: b: 150 cm, h: 2,5 cm, l: 50 cm
Vægt: 13 kg Farve: Røget eg

Vedligeholdelse

Vedligeholdelsesguide

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Gå ikke glip af vores aktuelle tilbud

Skynd dig at se alle vores tilbud. Måske der er noget du står og mangler 

Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord