+ 45 96 31 28 28

Kundeservice

Muubs spejl, Copenhagen – Black

Det dragende Copenhagen vægspejl, er et spejl lavet med den minimalistiske detalje for øje. Spejlet har en jernramme, der gør at du kan have det hængende både horisontal og vertikalt, uden at miste sin form.
Brug Copenhagen i gangen, så du kan se dig selv i fuld figur, inden du løber ud af døren, eller brug det på badeværelset som et bredt spejl.

Dette er en bestillingsvare og har derfor en leveringstid på 1-4 uger.

1.199 kr.

Fri fragt over 499,-

Hurtig levering fra eget lager

30 dages returret

100% sikker nethandel

Muubs

Muubs er interiørdesign innovation. Det er i Muubs DNA hele tiden at skubbe grænser-ne for innovation og skabe kant i interiør- og møbelbranchen. De vender principperne for masseproduktion på hovedet. 

Muubs skaber objekter til hjemmet, der omfavner håndværket og oser af autenticitet. Hvert produkt har sjæl, og hver sin historie. Fra skærebrætter med naturlige årer og håndlavede borde med charmerende, levende former og ufuldkommenheder til rustikke køkkenartikler i træ med naturlige knaster og uperfektheder. 
Guidet og drevet af en instinktiv kærlighed til skønheden og den nordiske natur, tror Muubs på at bevare originalitet og skabe tidløse indretningsobjekter med høj funktionalitet.

Produkter, der skaber kontraster, leger med vores fantasi, aldrer yndefuldt og tilfører den manglende sjæl og råhed til vores hjem. Muubs kalder det ‘beauty in imperfection’.

Tidligere
Næste
Størrelse 49 × 1 × 166 cm

Produktinformation

Materiale: Jern/glas Størrelse: B: 49,5 cm H: 166 cm D: 1,5 cm
Vægt: 8,33 kg Farve: Sort
Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord