+ 45 96 31 28 28

Kundeservice

Molto Luce pendel lampe, Perfora - Hvid mat

Den ligner noget fra fremtiden, men har på samme tid et nobelt look. Perfora lampen er med sin tidsløse og minimalistiske udseenden en lampe der performer i alle slags omgivelser

5.100 kr.

Fri fragt over 499,-

Hurtig levering fra eget lager

30 dages returret

100% sikker nethandel

Mere end bare lys

I mere end 35 år har Molto Luce været fokuseret på belysning. Multifacetteret lys. Produktdesign i sin smukkeste form kombineret med enestående ydeevne kombineret med omfattende planlægningskendskab. Alt i alt resulterer dette i en samlet pakke med æstetik, ydeevne og fordele.
Professionelle belysningsløsninger til alle slags rum, butikker, hoteller, restauranter, læger, universiteter, kontorer eller private huse. Tilstrækkeligt designet til at passe til specifikke, varierede opgaver. De er situations  og individuelt designet i et sammenhængende overordnet koncept. I sidste ende er rummet perfekt oplyst: lyset er placeret, hvor det er nødvendigt, atmosfæren, som den skal, og farven, output og effektivitet passer perfekt til omstændighederne. Arkitektur, interiør og belysningsløsninger er en planlagt symbiose. I sidste ende handler det ikke om lysstyrken i sig selv, men om en yderligere effekt, humør og trivsel samt større fleksibilitet, ydeevne og effektivitet.

Tidligere
Næste

Produktinformation

Materiale: Aluminium Lys kilde: LED 33w
Lys farve: Blød klar hvid 3000k Størrelse: Ø: 60 cm, max hænge længde: 200 cm
Farve: White matt
Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord