Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
Søg
Close this search box.
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Søg
Close this search box.

Scan letklinker – bigbag 1 m3

Et let, isolerende materiale, der kan anvendes til fundamenter, støbning af letbeton og meget mere, er letvægtsklinker. De høje temperaturer i en rotationsovn udvider leret og skaber de små korn og luftceller som letklikerne er lavet af. Eventuelt ekstra organisk materiale brændes væk, når leret når de ekstremt høje temperaturer. De høje temperaturer danner også den hårde ydreskal af brændt ler, som letklinkerne har

Letklinker er et velkendt og pålideligt byggemateriale, der kan anvendes i en række forskellige byggeprojekter. De kan bruges som kapillærbarriere eller støbes til letklinkerbeton, afhængigt af arbejdets krav.

Materiale: ler brændt ved 1200 grader Størrelse: 1-2 cm
Indhold: Big bag med 1 m3

1.534,46 kr.

-
+

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

en sikker samarbejdspartner

BMC A/S og BMC Danmark A/S er begge selskaber i GF Inveco koncernen, som har aktiviteter i bl.a byggevarebranchen, shipping, spedition og ejendomme. GF Inveco koncernen består i dag af 30 selskaber, som alle komplementerer hinanden. Koncernen opererer egne skibe og terminaler både i Danmark og Norge, og styrer således den logistiske udfordring for de enkelte målgrupper.

BMC A/S (Building Material Corporation) blev etableret i 1987 i Aalborg og fejrede i 2017 sit 30 års jubilæum, og har siden opstarten, markedsført og solgt byggevarer i Danmark og Norge.
BMC Danmark A/S er et datterselskab under BMC A/S i Danmark.
Koncernen fremstår i dag som en betydelig leverandør af byggevarer til det skandinaviske marked.

Selskabet har satset på langvarige samarbejdspartnere og kan derfor byde ind med en lang række kvalitetsproducenter fra såvel det europæiske, som det oversøiske marked.

Produktion af woodpanel
Se hvordan et woodpanel bliver til
Klik her
Previous slide
Next slide

Dokumenter

Brochure

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord