Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Kork firkant med klæber | Natur | 50×50 cm | 4 stk/pkk

Disse korkplader har et attraktivt udseende, der tilføjer et moderne og stilfuldt touch til ethvert rum. Panelerne er selvklæbende på bagsiden, hvilket gør dem nemme at installere og perfekte til gør-det-selv-projekter.

Kork er rigtig god til at absorbere lyd og giver derved en meget bedre akustik end andre materialer. Hvert panel har sit eget unikke udtryk, da kork er et naturprodukt. Så ikke alene giver disse paneler en forbedret akustik i ethvert rum, de giver det også et mere attraktivt udseende.

Anvendelse & Fordele
Naturligt kork, der kan bruges til kommercielle og private anvendelser, til både gulv-, loft- og vægkonstruktioner.

  • Naturligt & miljøvenligt
  • Modstandsdygtigt
  • Termoisolerende
  • Akustiske egenskaber

Miljøvenligt
Kork er et råmateriale, der stammer fra træer som regenererer sig selv. Dets anvendelse belaster således ikke miljøet. Tværtimod afsætter kork et negativt CO2 aftryk.

I hele produktionsprocessen og korkens levetid opfanger det mere CO2 end det udleder. Kork giver mere til naturen end det tager, selv når lange transporter indkalkuleres. Kork er en enestående ”miljøduks”.

Korkeg
Korkegen (Quercus Suber) er den eneste trætype i verden, som laver et så tykt korklag med en ensartet struktur og som af sig selv vokser ud, når det dækkende lag uddør.

Bark fra dette træ – som normalt blot omtales som ”kork” – er dødt korkvæv, som konstant dannes i disse træers livscyklus, idet omfanget af stammen og grenene hele tiden udvider sig.

Vil du gerne se varen inden du køber? Book en tid her

296,00 kr.

Leveret til døren

Hurtig levering

Sikker betaling

Kreditkort eller Mobilepay

Tilfredse kunder

4,5 stjerner på Trustpilot

Dansk kundesupport

Vi sidder klar på telefonerne

8 grunde til at du skal vælge kork

Naturlig. Genanvendelig. Biologisk nedbrydeligt. Samt stærk, blød og fleksibel. Kork er et glimrende valg for alle med grønne ambitioner – og en nøgleingrediens i mange af vores løsninger.

Flere og flere designere og arkitekter inddrager kork i deres projekt. Der er flere grunde til det. For det første behovet for en miljøvenlig og bæredygtig løsning på grund af forbrugernes og brugernes bevidsthed. For det andet er kork et unikt materiale af egenskaber. Nem at vedligeholde, antibakteriel og langtidsholdbar er blot nogle få af dem. Desuden kan den anvendes på mange måder i indendørs rum. Den kan placeres på vægge, gulve, møbelbeklædning og meget mere – giver altid en varm og naturlig stemning til omgivelserne. Og så er det et materiale, der giver mere, end det kræver ud fra et miljømæssigt perspektiv.

 
 

Produktinformation

Materiale: Kork Størrelse: L: 500 mm B: 500 mm H: 5 mm
Farve: Natur Antal pr. pakke: 4 stk
Brandklasse: Euroklasse E Godkendelser: FSC Godkendt

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord