0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Innglass - New Yorker væg uden dør – Design selv

Få lidt New York ind i dit hjem med en lækker glasvæg fra Innglass. Væggens industrielle look giver kant til indretningen. Kan skræddersyes så de passer præcis ind i dit hjem og er nemme at montere.

New Yorker væggen opbygges af glasfelter, der alt efter vægdimension opdeles af 29 x 50 mm alu. profiler vandret og lodret. Her har du mulighed for selv at bestemme, hvor mange profiler du ønsker og derved også hvor mange felter væggen skal bestå af.

Sider, top og bund laves af 22,5 mm aluprofiler, der skaber en flot og lækker kantafslutning. Mellem aluminiumprofiler og glas afsluttes der med en gummiliste på begge sider i sort.

For at komme i gang med at designe din nye New Yorker væg, skal du starte ud med at måle hullet hvor væggen skal placeres. Vi anbefaler at anvende en lasermåler til opmålingen. Du kan leje en lasermåler i dit lokale byggemarked.

Er du i tvivl om du har lavet opmålingen korrekt, har du mulighed for at tilkøbe opmåling. Efter du har afgivet din bestilling, bliver du kontaktet af os inden for 2-3 hverdage. Her aftaler vi et tidspunkt hvor en medarbejder fra Innglass kommer hjem til dig og laver en opmåling. Målene du har tastet ved bestillingen, må afvige med 10 cm i forhold til den opmåling Innglass medarbejderen foretager. Overskriver målene de 10 cm må der påregnes et tillæg til prisen på væggen.

Herefter skal du tage stilling til hvor mange vandrette og lodrette profiler du ønsker. Dette definerer hvor mange glasfelter væggen ender ud med at have.

Ønsker du at få monteret væggen er dette også en mulighed. Du krydser blot feltet af hvorefter du vil blive kontaktet af en montør der giver dig et tilbud på monteringen. Prisen for dette kommer ud over prisen for væggen og afregnes direkte med montøren. 

OBS! Ved bestilling fraskriver du dig de 30 dages returret og godkender, at de mål du har anført er korrekte. Væggen leveres usamlet med en monteringsvejledning, der beskriver hvordan du monterer væggen.

Når du bestiller et element fra Byg & Stil fremsendes tegning som du skal godkende inden produktion af elementet sættes i gang.

Tegningen er en del af ordren, og forbliver derfor producentens ejendom indtil indbetaling er modtaget.

Materiale: Profiler: aluminium. Glas: hærdet glas Størrelse: Design selv
CE mærket

2.500,00 kr.

Innovative dør- og glasvægsløsninger

INNGLASS® er udviklet på baggrund af mere end 40 års erfaring som montagefirma i glasbranchen med speciale indenfor glasvægge. De udvikler og producerer selv. Deres kerneværdier er innovation, flot design, høj kvalitet og lang levetid. Vi er en af Danmarks førende producenter i markedet.

 

Innovation, flot design, kvalitet og lang levetid
Høj kvalitet, dansk produceret
CE mærket
Tidligere
Næste

Produktinformation

Materiale: Profiler: aluminium. Glas: hærdet glas Størrelse: Design selv
CE mærket

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Gå ikke glip af vores aktuelle tilbud

Skynd dig at se alle vores tilbud. Måske der er noget du står og mangler 

Scroll til toppen

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du adgang til eksklusive rabatkoder, konkurrencer og fordele.

* Skal udfyldes

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord