Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Sikker nethandel
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Håndprøve BMC Woodpanel – Sort Eg

Bestil denne håndprøve inden du bestiller BMC Woodpanel.

BMC Woodpanel er et designpanel, som giver boligen et moderne stilfuldt løft og bidrager til et bedre indendørsmiljø, da rumklangen bliver reduceret i rummet de er monteret i. Mange nye bygninger har ofte store hårde flader, da man ønsker et minimalistisk og moderne udtryk, men dette medfører at rummene bliver lidt ”kolde” i indretningen og akustikken mindre god. Woodpanel natur kan med fordel males. Vi anbefaler at man kontakter en farvehandler for råd og vejledning omkring dette. Se hvordan et woodpanel bliver produceret her

Prisen er pr. stk

25,00 kr.

en sikker samarbejdspartner

BMC A/S og BMC Danmark A/S er begge selskaber i GF Inveco koncernen, som har aktiviteter i bl.a byggevarebranchen, shipping, spedition og ejendomme. GF Inveco koncernen består i dag af 30 selskaber, som alle komplementerer hinanden. Koncernen opererer egne skibe og terminaler både i Danmark og Norge, og styrer således den logistiske udfordring for de enkelte målgrupper.

BMC A/S (Building Material Corporation) blev etableret i 1987 i Aalborg og fejrede i 2017 sit 30 års jubilæum, og har siden opstarten, markedsført og solgt byggevarer i Danmark og Norge.
BMC Danmark A/S er et datterselskab under BMC A/S i Danmark.
Koncernen fremstår i dag som en betydelig leverandør af byggevarer til det skandinaviske marked.

Selskabet har satset på langvarige samarbejdspartnere og kan derfor byde ind med en lang række kvalitetsproducenter fra såvel det europæiske, som det oversøiske marked.

Produktion af woodpanel
Se hvordan et woodpanel bliver til
Klik her
Tidligere
Næste
Farver Woodpanel

Natur

Type

Akustikpanel

Produktinformation

Materiale: Magnesiumoxidplade, fibertex FA75 Størrelse: h: 1,8 cm, b: 61,5 cm, l:240 cm
Vægt: 15 kg Farve: Natur
Information: BMC Woodpanel akustikpanel kan med fordel monteres indvendigt på væg eller loft, i et større eller mindre areal, uden på den eksisterende væg -/ loftkonstruktion. Underlaget skal dog være skruefast, og da pladerne ikke er brandgodkendte skal der ved montering på loft ved etageadskillelser monteres et underlag af fx. gipsplader, der samtidig er med til at overholde kravet til brandsikkerhed, og fungerer som et stabilt, skruefast lag til montering af akustikpladerne. BMC Woodpanel leveres i 4 forskellige designs, som alle passer flot ind i den nordiske indretningsstil. Lamellerne er 24 mm i bredden og 15 mm lamelafstand. Stavene er fremstillet i en ubehandlet naturfarvet MDF- kerne, nogle designs med påsat UV- lakeret træfiner. Træfineren findes i lys ask, lys eg og røget eg, og ellers i ubehandlet MDF, som kan fremstå som den er, eller males med forsigtighed.

Lamellerne er påsat en sort filt, som er monteret på en brandhæmmende magnesiumxidplade plade i målene H: 1,8cm, B: 61,5 cm, L: 240 cm.

BMC Woodpanel er produceret i Danmark, med fokus på bæredygtighed, da MDF pladerne er fremstillet med bla. genbrugs -/resttræ fra andre produktioner. Det store format giver færre samlinger, og det går hurtigt med at beklæde lofter og vægge med de akustiske paneler. BMC Woodpanel kan ligeledes bruges i andre kreative indretningsløsninger, f.eks. sengegavle, rumdelere, diske m.v. Slip fantasien løs.

BMC Woodpanel er ikke brandgodkendt og til brug i vådrum.

Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål. Ved specielle ønsker, forhør om pris m.m.

Dokumenter

Brochure

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Scroll to Top

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord