0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Molto Luce pendel lampe, Dark Night - White/black

Lækker pendel lampe fra Molto Luce i hvidt aluminium. Lampen er sort på indvendig side, hvilket er en flot kontrast til lampens hvide farve. Lampen giver et blødt hvidt direkte lys 2700k, hvilket gør lampen oplagt til ophæng over spise eller køkkenbord. 150 cm ledning, samt omformer medfølger. Dæmpningsmetode Dali. Ip 20. Dette er en bestillingsvare og har en leveringstid på 1-4 uger.

1.755,00 kr.

Mere end bare lys

I mere end 35 år har Molto Luce været fokuseret på belysning. Multifacetteret lys. Produktdesign i sin smukkeste form kombineret med enestående ydeevne kombineret med omfattende planlægningskendskab. Alt i alt resulterer dette i en samlet pakke med æstetik, ydeevne og fordele.
Professionelle belysningsløsninger til alle slags rum, butikker, hoteller, restauranter, læger, universiteter, kontorer eller private huse. Tilstrækkeligt designet til at passe til specifikke, varierede opgaver. De er situations  og individuelt designet i et sammenhængende overordnet koncept. I sidste ende er rummet perfekt oplyst: lyset er placeret, hvor det er nødvendigt, atmosfæren, som den skal, og farven, output og effektivitet passer perfekt til omstændighederne. Arkitektur, interiør og belysningsløsninger er en planlagt symbiose. I sidste ende handler det ikke om lysstyrken i sig selv, men om en yderligere effekt, humør og trivsel samt større fleksibilitet, ydeevne og effektivitet.

Tidligere
Næste

Produktinformation

Materiale: Aluminium Lys kilde: LED 22w
Lys farve: Blød hvid 2700k Størrelse: H: 12 cm Ø: 6 cm
Farve: Black/gold

Har du set disse også?

Her ser du et udvalg af varer du måske kunne være interesseret i

Gå ikke glip af vores aktuelle tilbud

Skynd dig at se alle vores tilbud. Måske der er noget du står og mangler 

Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord