+ 45 96 31 28 28

Kundeservice

+ 45 96 31 28 28

Kundeservice

Privatlivspolitik

Politik for behandling af oplysninger om kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere

Denne politik beskriver, hvordan vi beskytter persondata og skal sikre, at kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere har kendskab til de regler, der gælder for brug af de personoplysninger, som vores virksomhed har adgang til som led i vores arbejde.

Aalborg, marts 2021

Dataansvarlig:

Byg & Stil A/S er dataansvarlig for en række persondata. Det er bl.a. persondata, som vi modtager:

  • Når du spørger på et tilbud eller afgiver en ordre og oprettes i vores kundekartotek.
  • Når vi modtager tilbud, fakturaer m.v. og du oprettes i vores leverandør- kartotek.
  • Når der er kontakt via e-mail, brev eller lignende med kunder, leverandører eller andre samarbejdspartnere.

Nyhedsbreve, cookies og statistik:

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, behandler vi de oplysninger, som du afgiver om din e-mailadresse, fulde navn og evt. firmaoplysninger.

Formålet med behandlingen af oplysningerne er at kunne sende dig relevante oplysninger, herunder informere dig om nyheder, udsalg, kampagner og andre vigtige ting for vores kunder og samarbejdspartnere.

Behandlingsgrundlaget er det samtykke, som du afgiver ved tilmeldingen til vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at sende os en mail, eller trykke på ”afmeld” knappen i bunden af nyhedsbrevet. Herefter vil du ikke længere modtage nyhedsudsendelser.

Vi gemmer oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside ud fra de oplysninger, din browser sender. Vi behandler også statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden, men kan ikke genkende enkeltpersoner ud fra disse oplysninger. Vi benytter cookiebot til at indsamle cookies på webshoppen.

 

Kontakt til Byg & Stil A/S:

Vi behandler almindelige kontaktoplysninger, som fremgår af de e-mails, breve, fakturaer m.v., som sendes til os.

Formålet med behandlingen er at kunne opfylde aftaler med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere, samt at kunne modtage og besvare spørgsmål og andre henvendelser til Byg & Stil A/S.

Behandlingsgrundlaget er at kunne administrere og opfylde indgåede aftaler samt en legitim interesse i at kunne administrere vores virksomhed, herunder modtage og besvare henvendelser.

 

Jobansøgninger til Byg & Stil A/S:

Hvis du sender en jobansøgning til os, vil vi behandle de oplysninger, som fremgår af din ansøgning.

Formålet med behandlingen er at vurdere din ansøgning og evt. gennemføre en ansættelsesprocedure.

Behandlingsgrundlaget er en legitim interesse i at kunne besvare ansøgninger og gennemføre ansættelsesprocedurer.

 

Behandlingssikkerhed:

Vi har truffet tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger i samarbejde med Aveo.dk (læs databehandler aftale her) vedr. de persondata, vi behandler. De skal bl.a. sikre, at dine data ikke ændres, mistes eller kommer til uvedkommendes kendskab og omfatter fx firewall, websikkerhed, sikkerhedsopdateringer af servere, pc-arbejdspladser og netværksudstyr, samt beskyttelse mod virus og uønskede programmer. Vi har desuden autorisations- og adgangsbegrænsninger, der sikrer, at persondata kun kan tilgås af relevante medarbejdere, som desuden er underlagt tavshedspligt og instrueret i omgang med persondata.

Beskeder, ansøgninger m.v., som du sender til og via vores hjemmesider er ikke krypterede, så du bør undlade at sende CPR-nr. eller følsomme personoplysninger.

 

Videregivelse til tredjeparter:

Vi videregiver eller overlader kun personoplysninger til tredjeparter i overensstemmelse med lovgivningen og kun til opfyldelse af de beskrevne formål.

Vi benytter eksterne leverandører til bl.a. IT drift og serviceydelser, og disse har adgang til vores persondata. Herudover benytter vi andre tredjeparter til at levere ydelser, og vi sørger i hvert enkelt tilfælde for, at persondata er beskyttet enten gennem fortrolighedsaftaler eller gennem databehandleraftaler.

 

Sletning:

Vi behandler kun oplysningerne til de angivne formål, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige for det formål, de er indsamlet til. Din data bliver slettet efter 24 måneder, fra din sidste aktive dato på hjemmesiden.

Vi arbejder med udgangspunkt i følgende konkrete slettefrister:

E-mails til udsendelse af nyhedsbrev – Når nyhedsbrevet afmeldes, ellers efter 2 års inaktivitet.

Jobansøgninger – Op til 6 mdr. efter afslag.

Alle øvrige oplysninger – Når de ikke længere er nødvendige for formålet.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Dine rettigheder:

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:

Du har ret til at se de oplysninger, som vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Du har i særlige tilfælde ret til en tidligere sletning af oplysninger om dig.

Du har ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Hvis du vil udnytte dine rettigheder, skal du henvende dig til Byg & Stil A/S. Vores kontaktdata kan du se nedenfor.

 

Kontakt os:

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af persondata, kan du kontakte os:

Byg & Stil A/S, Stykgodsvej 7, 9000 Aalborg eller mail info@bygogstil.dk

 

Scroll til toppen

Til alle medlemmer

10%

Tilmeld dig som medlem på vores nyhedsbrev, og modtag 10% rabat på din næste ordre! Din rabatkode vil blive sendt til din email.

Tilbudet gælder ved tilmelding af vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde vores nyhedsbrev. Rabatkoden kan ikke kombineres med i forvejen nedsatte produkter.

Få 25% Rabat på produkter indenfor kategorierne Meraki, Rug Solid og Gartex

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord