Fragt fra 49,-   |   Hurtig levering   |   Tlf. 96 31 28 28
0,00 kr.
0

Din kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Benders tagsten

HVORFOR VÆLGE BENDERS
Benders er en af Nordens førende producenter af betontagsten med mere end 60 års erfaring. Siden begyndelsen i 1960 har den svenske familiekoncern haft kundens behov i fokus. I dag har Benders koncernen fl ere tagstensfabrikker fordelt i hele Sverige samt i Tyskland og Grækenland.

LANG LEVETID
Den 30 års produktgaranti, som er tilknyttet tagstenene omfatter bl.a. vandtæthed, frostsikkerhed og garanti på brudstyrken. Alt dette sammenlagt, er ensbetydende med meget lang levetid, som ikke er uvæsentlig, når der tænkes på total-økonomien. Betontagsten har eksisteret siden 1920-tallet, og har de seneste 50 år været det dominerende tagmateriale i store dele af Norden.

HUSETS 5. FACADE
Tagets vigtigste funktion er at forhindre at regn, sne, hagl, frost og fugt trænger ind i bygningen og forårsager fugtskader. Tagsten er dog ikke blot et godt skjold mod vejr og vind. Det pynter på dit hjem, og forøger husværdien. Det løfter helhedsindtrykket, og giver huset en femte facade. Benders har Danmarks bredeste betontagstenssortiment. Med de mange former, farver, overfladebehandlinger og relevant tagtilbehør, er der noget for enhver smag i vores produktsortiment.

12 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE BENDERS BETONTAGSTEN  

BENDERS PALEMA
Benders Palema er den klassiske tagsten, som med sit arkitektoniske særpræg, er et meget populært valg ved både renovering af ældre parcelhuse og ved nybyggeri.

Benders Palema er en gennemfarvet, dobbeltkrummet tagsten, som har fået to gange overfladebehandling, og findes i et stort udvalg af farvevarianter. Den er mod-standsdygtigoverfor mos og alger mange år frem.

Benders Palema kan også bestilles uden overfladebehandling. Bemærk venligst, at der vil forekomme farveforskelle i større eller mindre omfang på ubehandlede tagsten.

BENDERS – ET BMC PRODUKT
Benders tagsten bliver i Danmark forhandlet igennem BMC Danmark A/S, som siden 1987 har levereret et stort udvalg af byggematerialer igennem forhandlere i Danmark. Som den eneste betontagstensleverandør i Danmark, yder vi 30 års produktgaranti på Benders betontagsten. I samarbejde med din lokale forhandler lægger vi stor vægt på, at du får en solid total tagløsning til den rette pris og i topkvalitet.

MILJØ OG KVALITET
Benders var en af de første tagstensproducenter i verden, som blev miljøcertifi ceret efter ISO 14001. ISO 14001 certifi katet betyder, at Benders altid arbejder med miljøet for øje. Cement og sand og farverne er alle naturprodukter, som holdes under løbende kontrol. Vandet til fabrikkerne kommer fra egen brønd og overskudsmateriale og rengøringsvand genanvendes i produktionen af nye tagsten. Varmen, som bliver til overs ved hærdningen af tagstenene, genanvendes for at spare energi. Benders er det naturlige valg!

BETONTAGTILBEHØR FRA BENDERS

Vi er meget bevidste om, at du får det originale Benders beton tagtilbehør, som er specielt fremstillet til at passe perfekt til tagløsningen. Ved at anvende vores tagtilbehør, sikrer du dig at tilpasning og farver er i overensstemmelse med resten af taget.

Husk vores Gutterbrush - Slip for at rense tagrender

Hvis du er træt af konstant at skulle rense dine tagrender for blade og grene, er Gutterbrush den perfekte løsning for dig. Denne praktiske lille enhed hjælper med at holde dine tagrender rene og fri for snavs, så du kan undgå tilstoppede nedløbsrør.

Gutterbrush er fremstillet af en kerne af rustfrit stål med børster af plastik , og er designet til at passe godt ind i din tagrende. Den kan nemt fjernes, så du kan rense alt snavs, der har samlet sig på børsterne.

Denne tagrensebørste har en diameter på 10 cm og er 1,2 meter lang, og den kan bøjes eller klippes til, så den passer til din specifikke tagrenestørrelse. hvis du leder efter en nem og effektiv måde at holde dine tagrender rene på, er Gutterbrush den perfekte løsning.

Scroll til toppen

GIVEAWAY PÅ FACEBOOK

Vind et gratis plankebord